INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SOCIAL MEDIA

„Ofertă cu bani imaginari și plăți până în 2438!” » Barcelona, persiflată pe Twitter de un club din Europa

Joan Laporta, președintele Barcelona, lângă Raphinha, jucător cumpărat în această vară // foto: Imago Images
Joan Laporta, președintele Barcelona, lângă Raphinha, jucător cumpărat în această vară // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iulie 2022 19:05 / Actualizat duminica, 17 iulie 2022 20:01

Contul de Twitter al clubului Spartak Moscova, locul 10 în sezonul trecut al campionatului din Rusia, a ironizat-o pe Barcelona, pe seama problemelor financiare ale clubului catalan.

Contul în limba engleză al clubului Spartak Moscova a adunat peste 77.000 de aprecieri cu o postare ironică la adresa Barcelonei.

Obișnuit să posteze mesaje și imagini zeflemitoare legate de subiectele fierbinți din fotbalul internațional, clubul rus a mai făcut o „victimă”: Barcelona. 

GSP a aflat dedesubturile vânzării lui Rareș Ilie la Nice » Nu sunt 5 milioane, sunt 3! Și nu e Ligue 1, e liga secundă din Elveția!
FRANȚA
GSP a aflat dedesubturile vânzării lui Rareș Ilie la Nice » Nu sunt 5 milioane, sunt 3! Și nu e Ligue 1, e liga secundă din Elveția!

Spartak Moscova a ironizat-o pe Barcelona în social media

Plecând de la problemele financiare ale clubului, care rămâne activ în mercato deși are datorii uriașe, Spartak a prezentat o „ofertă” imaginară pentru unul dintre jucătorii lor, Victor Moses. Alături de text, un GIF cu un personaj din serialul „The Boys”.

Noi, când Barcelona vrea să-l cumpere pe Moses folosind bani imaginari și cu plăți structurate până în 2438”, este mesajul ironic al clubului din capitala Rusiei.

O ironie la adresa modului în care cluburile fac afaceri, cu sumele de transfer împărțite în mai multe tranșe, de multe ori plătibile pe durate lungi de timp.

Până acum, presa internațională NU a relatat despre un eventual interes al Barcelonei în a-l transfera pe Victor Moses, ex-Chelsea și Inter. 

Mercato activ pentru Barcelona 

Barcelona i-a adus în această vară cu bani pe Raphinha și Robert Lewandowski. Pentru ambii jucători a negociat mult, având dificultăți în a satisface pretențiile celorlalte cluburi.

În rest, Franck Kessie și Andreas Christensen au venit liberi de contract.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Barcelona și-a întărit atacul și e gata să scape de golgeterul din sezonul trecut » Tottenham, pregătită să facă o ofertă

Jose Mourinho și-a făcut un tatuaj unic: „Sunt singurul din lume care îl poate avea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
r9nazario
r9nazario  •  17 Iulie 2022, 20:24

mama ce stire *** ***, cum lasa redactorul sef asemenea mizerii pe site?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează