INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DORTMUND - BAYERN, SÎMBĂTĂ, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Speriat de moarte! » Arjen Robben a trăit un adevărat coşmar în 2003

Articol de - Publicat marti, 21 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 20 mai 2013 21:23

Atacantul lui Bayern a suferit cumplit pînă la operaţie, cînd s-a dovedit că, de fapt, chistul care-i alarmase pe medici era doar un hematom


Arjen Robben se va afla sîmbătă, în finala cu Dortmund, la a 3-a tentativă de a cîştiga Liga în tricoul lui Bayern. Precedentele eşecuri, în faţa lui Inter (2010), respectiv Chelsea (2012), vor rămîne "cele mai dureroase din carieră. Mai ales cel de anul trecut, cînd am ratat şi un penalty în prelungiri". Totuşi, susţine atacantul olandez, "nici unul nu se compară cu calvarul trăit acum 10 ani".

În vara lui 2003, Arjen a simţit "o mică întăritură la un testicul. Un chist. Am mers împreună cu medicul lui Eindhoven la spital şi acolo ni s-a spus că ar putea fi cancer". Chirurgul care l-a consultat a vrut să-l opereze chiar a doua zi, dar Robben a amînat intervenţia pentru a putea participa la înmormîntarea bunicului viitoarei soţii, Bernadien.

"Zilele pînă la operaţie au fost un coşmar. Doar ai mei şi Bernadien ştiau prin ce trec", a povestit atacantul lui Bayern, care însă a răsuflat uşurat după: "Cînd m-am trezit din anestezie, acelaşi chirurg mi-a zis că n-a fost vorba de o tumoare, ci de un hematom. Nu era mai bine să fi aşteptat pînă ce era sigur sută la sută?!".


19 ani avea Robben şi era în plină ascensiune la Eindhoven cînd medicii i-au spus că ar putea avea cancer la testicule

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează