INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Speriaţi de moarte! » După un meci de infarct la Cottbus, jucătorii de la HSV au avut un şoc şi în avionul de Hamburg

La bordul unui astfel de bimotor au trăit hamburghezii clipe de groază duminică seară
La bordul unui astfel de bimotor au trăit hamburghezii clipe de groază duminică seară

Articol de - Publicat joi, 21 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 20 august 2014 22:18

Jucătorii lui HSV au fugit disperaţi la autocar după ce unul dintre motoarele aeronavei cu care trebuiau să se întoarcă acasă a scos fum puţin înainte de a atinge viteza de decolare.

Hamburger SV a fost la un pas de un dezastru aviatic duminică noapte. Ca şi cum nu le-ar fi ajuns thrillerul din Cupă, de la Cottbus (2-2 după prelungiri, 4-1 la penaltyuri), jucătorii lui Mirko Slomka au văzut moartea cu ochii pe aeroport, la plecare!

Aeronava a început să ruleze cu viteză pe pistă, dar cînd era foarte aproape să atingă viteza de decolare, unul dintre cele două motoare a clacat zgomotos. Norocul lor, piloţii au reacţionat prompt şi au frînat brusc aparatul, care s-a oprit în cele din urmă într-un imens nor de praf.

Operatorul zborului le-a pus imediat la dispoziţie un alt avion, numai că, speriaţi de moarte, hanseaţii nici n-au vrut să audă. Şi s-au dus glonţ spre autocarul care-i lăsase în faţa aeroportului.

5 ore au făcut de la Cottbus la Hamburg (450 km), cu autocarul, jucătorii Hamburgului. Acasă au ajuns luni, la 5:30 dimineaţa

Playtech: Milionarul în euro care își face cumpărăturile la Kaufland România, cel mai ieftin supermarket dintre toate. Ce caută disperat


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  21 August 2014, 10:59

"Speriaţi de moarte!", "Jucătorii lui HSV au fugit disperaţi", "Hamburger SV a fost la un pas de un dezastru", ati ajuns pe cea mai de jos si cea mai infecta treapta a rusinii. Baaaaaaaa, av0rtatil0r in canale si angajati la je gsepe, sunteti distrusi pe viata. Vai mama ei de tara ce de [email protected]@[email protected] trebuie sa suporte.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează