INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

Standard Liege a prins doar Play-off 2

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2010 00:00

Standard Liege, echipa care s-a separat de Ladislau Boloni în februarie, nu a reuşit să termine campionatul regulat din Belgia pe primele 6 poziţii, care i-ar fi dat dreptul să spere încă la titlu.

 

În ultima etapă, campioana s-a împiedicat acasă de La Gantoise, 0-2, şi a rămas pe locul 7. O victorie ar fi salvat-o, fiindcă ar fi putut-o depăşi pe Waregem, învinsă la Malines. Milan Jovanovici şi colegii lui sînt, astfel, obligaţi să joace doar în Play-off 2, într-o grupă cu Germinal Beerschot Anvers, Genk şi Charleroi, pentru stabilirea poziţiilor 7-14.

 

Singura consolare pentru Standard este că îşi continuă drumul în Europa League, unde în "sferturi" se va confrunta cu Hamburg.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează