INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AUDIERI

Starul lui Real, audiat într-un proces de corupție : "Am primit jumătate din banii de transfer! Din partea mea, i-am dat jumătate patronului"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 10:02

Luka Modrici, mijlocașul croat triplu câștigător al Ligii Campionilor, a vorbit la tribunal despre transferul său la Tottenham, din 2008, în procesul deschis împotriva lui Zdravko Mamici, fostul proprietar al lui Dinamo Zagreb.

Zdravko Mamici, 57 de ani, fostul patron al lui Dinamo Zagreb, e acuzat că a deturnat împreună cu fratele său, antrenorul Zoran Mamici, nu mai puțin de 15,6 milioane de euro din transferuri de jucători, păcălind Fiscul cu 1,6 milioane.

În proces, sunt judecați și complicii: un inspector de la Fisc și Damir Vrbanovici, ex-director executiv al federației croate.

Ieri, Luka Modrici, jucător la Real Madrid, a fost audiat ca martor de tribunalul din Osijek. Foarte agitat, susține presa locală, internaționalul de la Real Madrid a descris ce s-a întâmplat în 2008, în momentul trecerii lui de la Dinamo Zagreb la Tottenham.

"Am plecat în Anglia pentru 21 de milioane de euro, iar eu am primit o parte din această sumă. Când banii au intrat în contul lui Dinamo, am luat jumătate", a declarat jucătorul în vârstă de 31 de ani.

"Din cele 10,5 milioane ale mele, i-am oferit jumătate lui Zdravko Mamici, în baza unui acord individual, încheiat între mine și patronul de la acea vreme". A fost întrebat de judecător: "I-ați dat personal acei bani lui Zdravko Mamici?". "Nu lui, ci fiului și fratelui acestuia", a răspuns Modrici. 

 

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
vicol_vali
vicol_vali  •  15 Iunie 2017, 00:20

Cam așa se vinde un jucător cu 21 de milioane. :). Deci Modric deținea jumătate din drepturile de transfer, că nu înțeleg...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close