INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAZIO

Ștefan Radu, exclus din lotul lui Lazio! Secretele unui divorț neașteptat: „S-a dat lovit!”

Ștefan Radu a câștigat 5 trofee la Lazio // FOTO: Guliver/Getty Images
Ștefan Radu a câștigat 5 trofee la Lazio // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 20 iunie 2019 10:45

Ștefan Radu, 32 de ani, fundaşul român al lui Lazio, trebuie să-şi găsească urgent echipă pentru că nu va pleca în cantonament pe 10 iulie. Directorul sportiv Igli Tare îl acuză pentru randamentul slab în teren şi superficialitate la pregătiri. 

Ştefan Radu nu mai intră deloc în calcule la Lazio şi, aproape sigur, nu va fi în lotul cu care Simone Inzaghi va relua pregătirile pentru noul sezon, în stagiul de la Auronzo di Cadore, care începe pe 10 iulie.

De aceea clubul îl presează să-şi găsească echipă pentru a evita un scandal mediatic. „Radu a fost dat pe uşă afară şi i s-a comunicat decizia la finele stagiuni în faţa întregii echipe. Un paradox, având în vedere că în noiembrie i se reînnoise contractul până în 2021. Ce s-a întâmplat între timp? Lazio vorbeşte de randament slab, însă numai în a doua parte a sezonului nu a avut continuitate, totul din cauza accidentărilor”, scrie cittaceleste.it.

„S-a dat lovit la derby”

Şi de aici apar acuzaţii grave împotriva fundaşului român: „Din sferele înalte ale clubului, consultând doctorii şi diagnosticele puse, au apărut suspiciuni că şi-ar fi prelungit accidentările, ba chiar în unele meciuri s-a dat lovit.

A cântărit, în special absenţa, «nejustificată» potrivit staffului medical, în derby, deşi Ştefan se jura că îl doare glezna. De câţiva ani, directorul sportiv Tare îl luase la ochi pentru lipsa de implicare la antrenamente. Ca simbol al echipei, Radu s-a simţit sigur de locul său şi nu a mai arătat spiritul cu care i-a cucerit pe tifosi”.

„Aş fi rămas pe viaţă”

Pe de altă parte, sursa citată oferă şi poziţia acestuia, venită din anturajul jucătorului: „E inutil să spun că tot ceea ce circulă sunt doar prostii. Mereu am zis şi repet c-aş fi vrut să rămân pe viaţă la Lazio. Nu am pretins niciodată un post de titular cu nimeni!”.

Radu are propuneri de la Napoli, Fenerbahce, Dinamo şi Parma. Cel mai aproape ar fi de ultima echipă, care însă nu-i poate asigura salariul net actual de 1,5 milioane de euro.

18 meciuridin 51 a ratat Ştefan Radu în campionatul trecut la Lazio, doar patru din cauza suspendărilor. Niciodată n-a depăşit 31 de jocuri pe sezon în Serie A, media fiind de 25 în ultimul deceniu

5 trofeea câştigat fundaşul român în Italia, trei Cupe şi două Supercupe cu Lazio, pentru care a bifat 348 de partide şi 7 goluri

Vezi și: Fanii lui Lazio fac zid în jurul lui Ștefan Radu: „Nu vă atingeți de el! E fratele nostru!” » Amenință cu proteste!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
724379467912990
Cosmin Zaiti  •  10 Iulie 2019, 00:13
Postat de mosvasile pe 20 Iunie 2019, 17:27

Lazio a luat multe goluri din gafele lui Radu!De aceea preferau sa-l bage fundas stanga, ceeace lui bineinteles ca nu-i convenea- sa nu joace pe postul lui!Cea mai tare"faza" a fost la o prelungire de contract,cand Lazio i-a oferit 1.500.000 pe an, iar el a refuzat zicand ca se duce la altii cu 1.800.000 pe an!Pentru ca in final sa se semneze tot cu Lazio,dar cu...1.300.000 pe an!

***... au dat *** *** pt banii de la club...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robotucigas
robotucigas  •  21 Iunie 2019, 11:05

Vor sa facă alta echipă oameni, cu jucători mai tineri care să-și ia bani dar sa și joace. Pai el sta mereu rupt, lovit și cu nasul pe sus. Iar acest om a renunțat la România, pentru mine este un bastard, și nu unul de-al nostru. Că-l ia Napoli, bai dar cât de prosti sa fie aia, o sa vina înapoi în România ca un ciuhap ce este, altundeva unde naiba să mai meargă? Îl suna Becali sa vina la fcsb

mosvasile
mosvasile  •  20 Iunie 2019, 17:27

Lazio a luat multe goluri din gafele lui Radu!De aceea preferau sa-l bage fundas stanga, ceeace lui bineinteles ca nu-i convenea- sa nu joace pe postul lui!Cea mai tare"faza" a fost la o prelungire de contract,cand Lazio i-a oferit 1.500.000 pe an, iar el a refuzat zicand ca se duce la altii cu 1.800.000 pe an!Pentru ca in final sa se semneze tot cu Lazio,dar cu...1.300.000 pe an!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează