INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Ştefan Radu, fundaşul cu cele mai multe assisturi din istoria lui Lazio. Ce alte recorduri poate stabili

Ştefan Radu are un gol, în meciul cu Genoa, în 24 de prezenţe din actualul sezon în Serie A, Cupă şi Supercupă
Ştefan Radu are un gol, în meciul cu Genoa, în 24 de prezenţe din actualul sezon în Serie A, Cupă şi Supercupă

Articol de - Publicat luni, 30 martie 2020 14:29

Gazzetta dello Sport l-a prezentat la Personajul zilei pe Ștefan Radu, apărătorul român de 33 de ani, cu 18 pase decisive în 13 sezoane şi al treilea în topul celor mai fideli jucători din Serie A.

Martin Tudor a murit după un infarct! Fostul portar al Stelei avea 43 de ani

Suspendarea Seriei A, din cauza pandemiei, îl îndepărtează pe Ştefan Radu de recordurile pe care le poate doborî. Românul, ajuns la al 13-lea sezon în elita fotbalului italian, deţine însă deja unul: e fundaşul lazial cu cele mai multe assisturi din istoria clubului, 18! Gazzetta dello Sport l-a ales azi personajul zilei, remarcând şi fidelitatea acestuia ca număr de meciuri jucate la aceeaşi echipă, 300, după Buffon (479) şi Chiellini (354).

Ștefan Radu: „Visează la titlu şi Ligă"

Cotidianul roz dezvăluie că „există o pistă pentru prelungirea cu un an a contractului, scadent în iunie 2021, care i-ar asigura atingerea altor două bariere biancoceleste. Îi mai trebuie 29 de partide pentru a-l egala pe Favalli la numărul de apariţii pentru Lazio (401). 

În campionatul următor are şansa de a-l egala pe Pulcinelli ca lider al prezenţelor în Serie A, 339. Visează la «scudetto» şi să joace în Champions. S-a dedicat cauzei laziale şi a renunţat acum şase ani la echipa naţională, ultimele tentative de a-i schimba decizia fiind inutile".

7 trofeea cucerit Ştefan Radu cu Lazio: trei Cupe şi patru Supercupe ale Italiei, ultima în decembrie contra lui Juventus

Imagini incredibile în Italia de la Cristi Chivu

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

COVID-19. Dezastru » Valoarea jucătorilor din Top 5 Europa va scădea cu 10 miliarde

Jose Mourinho s-a decis! Ei sunt cei mai buni 11 fotbaliști pe care i-a antrenat de-a lungul carierei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  30 Martie 2020, 17:02

Niciodată un fecesebist nu va ajunge la cifrele acestui autodeclarat câine...

394966434424757
Mihai Dinu  •  30 Martie 2020, 15:41

Pentru modestie, atasamentul aratat celor doua cluburi, verticalitate, pentru profesionalismul intregii cariere, respect Stefan Radu !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează