INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

Steve Jobs, Whitney Houston, acum Robin Williams! Opriţi-l pe Aaron Ramsey să marcheze! Are 8 victime

Aaron Ramsey, foto: reuters
Aaron Ramsey, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 13 august 2014 15:31

Cînd Ramsey înscrie, lumea încrucişează degetele: e aşteptat un nou deces în rîndul celebrităţilor. Acest "blestem" s-a verificat o dată în plus în cazul morţii lui Robin Williams.
Duminică, Ramsey a marcat unul dintre golurile lui Arsenal în partida cîştigată cu 3-0 în faţa lui Manchester City, iar, o zi mai tîrziu, cunoscutul actor Robin Williams şi-a pus capăt zilelor.

Ultima oară cînd mijlocaşul lui Arsenal a marcat, iar o vedetă a murit, a fost pe 30 noiembrie 2013, cînd a înscris un gol în poarta lui Cardiff. Atunci, actorul Paul Walker a decedat într-un accident rutier.

Acest " blestem" datează din 1 mai 2011, cînd Ramsey a marcat împotriva lui Manchester United, iar Osama Bin Laden a fost executat. A doua "victimă" a căzut Steve Jobs, care a pierdut lupta cu cancerul la 5 noiembrie 2011, dată care a coincis cu golul marcat în poarta lui Tottenham.

Nici Muammar Gaddafi nu a fost ocolit de "blestem", iar golul din Liga Campionilor, de pe 19 octombrie, împotriva lui Olympique Marseille, i-a adus moartea dictatorului libian.

Următoarea pe listă a fost Whitney Houston, la 12 februarie 2012, zi în care Ramsey a marcat în poarta lui Sunderland, iar celebra cîntăreaţă.

Atunci cînd nu marchează pentru Arsenal, Ramsey înscrie pentru Ţara Galilor şi face noi victime. Pianistul Bebo Valdes a murit, pe 21 martie 2013, după golul marcat la "naţională" de fotbalistul "tunarilor".

Ramsey a venit la Arsenal în 2008, iar în sezonul 2010-2011 a plecat să joace sub formă de împrumut pentru Nottingham Forest. Fotbalistul galez a revenit la "tunari" la sfîrşitul anului 2011, iar de atunci joacă pentru formaţia lui Arsene Wenger.

28 de goluri în toate competiţiile are Ramsey pentru Arsenal

629926-bu3hti3iaaajo9h.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
supersolo
supersolo  •  14 August 2014, 16:55

Eu sper sa mai marcheze ala o data si sa moara ala care a scris articolul asta total deplasat ....ori e tampit ...ori se preface...dar in mod sigur nu se preface ...asa ca ....

mdone
mdone  •  13 August 2014, 22:30

Ca sa continui commentul inceput. Nimic special insa deoarece oricarui eveniment rar i se pot atribui asemenea tragedii. Sunt sigur ca si data viitoare cand va marca Ramsey va mai muri vreun om cel putin la fel de popular ca pianistul acela necunoscut pe care l-ai mentionat. Sa-ti fie rusine pentru articolul asta! Publici intr-un ziar care ar trebui sa se respecte si ori sa te dea afara ori sa te educe!

mdone
mdone  •  13 August 2014, 22:27

Domnule ziarist anonim, ca pe asa articol nu poti sa iti asumi responsabilitatea de a semna, iti doresc sa te ajute Dumnezeu sa iti recapeti inspiratia pentru ca asa un articol slab nu am mai citit demult. Cu toate ca stiu ca suferi de lipsa de talent o sa te rog sa te abtii data viitoare de la a publica asemenea articole. Cere si tu parerea la cateva persoane in afara de redactoru sef care vrea sa aiba clickuri pe site indiferent de motivul pentru care sunt facute aceste clickuri. Ca sa fiu cpt. Obvious o sa scot in evidenta cat de simplu e sa cauti un atacant care marcheaza rar iar apoi sa vezi cine a murit in ziua aia. Nu cred ca a trebuit sa cauti mult ca sa il gasesti.Nimic special ins

Vezi toate comentariile (35)
Comentează