INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Steve McManaman știe de ce a plecat Zidane de la Real Madrid în vară: „Toată lumea vede acum consecințele”

McManaman, în alb, într-un duel cu Overmars FOTO: Guliver/GettyImages
McManaman, în alb, într-un duel cu Overmars FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 04 aprilie 2019 17:54

Steve McManaman (47 de ani) e sigur că Zinedine Zidane a părăsit-o pe Real Madrid în vară din cauza lui Cristiano Ronaldo și laudă modul în care Florentino Perez conduce clubul.

Zidane a simțit că Ronaldo va pleca și că șefii nu vor aduce un înlocuitor pe măsură. De asta a luat decizia de a părăsi Realul în vară. Era evident că vor apărea probleme. Toată lumea vede acum consecințele plecării portughezului.

Nici nu mi-a trecut prin cap să dau vina pe Florentino Perez. A condus echipa către trei trofee consecutive în Liga Campionilor, acum l-a convins pe Zizou să revină. Sunt fan Florentino! E un conducător de succes”, a declarat McManaman conform Express.co.uk.

Steve McManaman a fost un transfer reușit făcut de Real Madrid de la Liverpool în 1999. Mijlocașul a câștigat alături de „galactici” două trofee ale Ligii Campionilor, două titluri în Spania și o Supercupă a Europei. 

Vezi și: 

VALENCIA - REAL MADRID 2-1 // VIDEO Zinedine Zidane, la primul eșec de la revenire » AS acuză: „Fără forţă şi scânteie, Real a tras obloanele”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
rva4
rva4  •  04 Aprilie 2019, 20:00

Multumesc, Steve McManaman ! De cand tot spun ca nu Zidane ( un antrenor mediocru) are meritul trofeelor, ci Ronaldo si Perez. Iata dovada: Real cu Zidane, dar fara Ronaldo - o echipa mediocra batuta clar de Valencia, la un minut distanta de o rusine istorica pe Bernabeu cu biata si decimata Huesca. In timp ce Ronaldo , lider de echipa la Juventus, campioni super detasati, in continuare in UCL, etc.

861553623922104
Gigel Borcanel  •  04 Aprilie 2019, 19:55

McManaman e cam sărac cu duhul: Ronaldo a plecat tocmai din cauza neînţelegerilor cu Perez. Orice prost poate fi mare conducător de club dacă are pe mână o căruţă cu bani.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează