INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Steven Gerrard își vede visul cu ochii, Klopp confirmă » Ce va face fostul mijlocaș începând cu sezonul următor

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat joi, 13 aprilie 2017 22:01

Steven Gerrard, 36 de ani, va fi noul antrenor al echipei U18 al lui Liverpool începând cu sezonul următor.

Tehnicianul echipei de seniori, Jürgen Klopp, este convins că fostul căpitan al "cormoranilor" va avea succes cu juniorii de pe Anfield.

186 de goluriîn 710 partide a reușit Steven Gerrard în cele 17 sezoane petrecute la Liverpool

Ultima oară activ la LA Galaxy, Gerrard a refuzat un post de antrenor principal la Milton Keynes Dons, în League One, revenind în iarnă la Liverpool pentru a se ocupa de academia clubului. Legenda grupării de pe Merseyside îi va lua locul lui Neil Critchley, acesta urmând să preia echipa U23 a lui Liverpool.

Jürgen Klopp apreciază determinarea și munca depusă de Gerrard la Liverpool și, deși încă nu există un comunicat oficial, a confirmat noul post al fostului mijlocaș.

"Nu există până în acest moment un anunț oficial, dar, din ce pot spune eu, da, va fi antrenor. Face o treabă excelentă la academie, prezența lui este importantă, îi place foarte mult ceea ce face. Da, va pregăti o echipă de tineret din sezonul următor. Sunt destul de sigur. Dar vom confirma care echipă mai exact atunci când vom dori", a declarat tehnicianul german, conform goal.com.

sursa: goal.com

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă sfidează TOT! Cum a intrat în restaurant, fără certificat verde! Chelnerița a rămas MASCĂ: 'Ce e aia?!'


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  14 Aprilie 2017, 07:46

Marile legende de romanika in toata cariera lor au strans maxim 300-400 de meciuri, iar Steven Gerrard are 710 meciuri doar la Liverpool.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează