INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHEIA ORAȘULUI

Steven Gerrard va primi cea mai înaltă distincție civilă a orașului Liverpool

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 12 ianuarie 2017 20:11

Steven Gerrard va primi "Cheia Orașului" din partea primarului din Liverpool pentru contribuția adusă fotbalului național și internațional și pentru activitatea sa caritabilă, anunță BBC.

Votul formal de după nominalizare va avea loc pe 18 ianuarie, urmând ca fostul mijlocaș al "cormoranilor" să primească premiul în cadrul unei ceremonii care va avea loc în curând.

" Liverpool este casa mea și să primesc o asemenea recunoaștere m-a lăsat fără cuvinte. Să mă gândesc că sunt recompensat cu un asemenea premiu mă face să fiu extrem de mândru", a declarat Steven Gerrard.

În vârstă de 36 de ani, Gerrard a jucat 710 meciuri pentru Liverpool și a câștigat nouă trofee, printre care și Liga Campionilor, cu formația de pe Anfield.

"Indiferent dacă ești roșu sau albastru, trebuie să admiți că este un ambasador fantastic al orașului", a declarat Joe Anderson, primarul din Liverpool.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ortega
ortega  •  12 Ianuarie 2017, 20:59

Premiul Gigi ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează