INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Stilul de joc impus de Pep Guardiola face victime la Bayern! Un om de bază vrea să plece: "Nu m-am adaptat" » Negocieri cu două forţe din Premier League

Articol de GSP - Publicat luni, 09 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 09 iunie 2014 17:58

Internaţionalul croat Mario Mandzukici a anunţat că nu vrea să mai continue la Bayern Munchen, pentru că el consideră că nu s-a adaptat stilului de joc impus de tehnicianul Josep Guardiola.

"Am petrecut momente extraordinare la Bayern, dar să fim sinceri, stilul de joc impus de antrenorul Guardiola nu mi se potriveşte. Indiferent de eforturile pe care le fac, nu mă văd în acest gen de fotbal şi nu pot juca la cel mai bun nivel al meu. Mai bine să plec", a spus Mandzukici pentru cotidianul croat Sportske Novosti.

Mario Mandzukici a precizat că l-a informat pe preşedintele clubului Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, în legătură cu decizia sa.

Fotbalistul nu a precizat ce planuri de viitor are, dar presa locală a notat că Manzukici ar negocia cu grupările Manchester United şi Arsenal Londra.

Mandzukici a mulţumit conducerii grupării Bayern pentru că i-a propus prelungirea contractului. "Îi mulţumesc şi lui Guardiola, este un mare antrenor şi îi urez succes", a adăugat Mario Manzdukici.

Atacantul în vîrstă de 28 de ani este, alături de mijlocaşul Luka Modrici, unul din principalele atuuri ale echipei Croaţiei la Cupa Mondială din Brazilia.
Croaţia va juca la Cupa Mondială în grupa A, cu Brazilia, Mexic şi Camerun.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
polistul68
polistul68  •  10 Iunie 2014, 16:54
Postat de tefelica pe 09 Iunie 2014, 20:36

antrenor slab pentru ca a pierdut champions league ?

Nu stiu daca e slab sau bun..pt ca nua vem cu ce compara....la barca a avut la dispozitie cei mai buni jucatori, aflati in punctul culminant al carierei lor...daca si alt antrenor ar fir eusit, ce a reusit el..nu stim....dar la bayern a complicat lucrurile...el vrea sa joace acelasi tiki-taka, fara virf autentic...ori la nemti, e f greu sa ii dezveti de ce au invatat pina acum..adica sa atace constant poarta. fotbalului germanic insemna lupta si atac direct, fara floricele. El icnearca sa implementeze altceva. Deocamdata nu ia reusit. Sa vedem ce va fi anul viitor. parerea mea e ca nu va reusi. e f greu sa-i pui pe Lahm si Scweinsteinger sa dea 10 apse in lateral, si apoi sa dea una pe cent

mbd555
mbd555  •  10 Iunie 2014, 02:35
Postat de tefelica pe 09 Iunie 2014, 20:36

antrenor slab pentru ca a pierdut champions league ?

Pt felul cum a fost eliminat din Champions League. Tu ai vazut cum juca Bayern inainte sa vina Guardiola, nu am nimic cu el doar ca nu mai aduce inovatii fata de perioada Barca si la Bayern nu prea merge stilul ala pt ca mijlocul lui Bayern este mai slab decat al Barcei din 2008.

tefelica
tefelica  •  09 Iunie 2014, 20:36
Postat de mbd555 pe 09 Iunie 2014, 19:10

Fara Xavi si Iniesta in lot pep e un antrenor destul de slabut.

antrenor slab pentru ca a pierdut champions league ?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează