INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Stilul Ibrahimovici: vrea un transfer la United, dar prevede o ceartă cu Van Gaal » Suedezul are și o variantă de rezervă: MLS

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iulie 2015 11:02

Zlatan Ibrahimovici e tot mai departe de PSG. AC Milan, Manchester United și o echipă din MLS sînt variantele vehiculate în această vară pentru vîrful suedez.

Managerul lui Manchester United, Louis van Gaal, a anunțat la începutul acestei săptămîni că pregătește o lovitură pe piața transferurilor, iar presa internațională speculează că ar fi vorba despre fotbalistul de 33 de ani.

Despre relația lui cu tehnicianul de 63 de ani, suedezul a spus: "Am lucrat împreună deja și nu a fost o colaborare bună. Louis era director tehnic la Ajax în 2004 cînd drumurile ni s-au intersectat și filozofia lui de muncă nu coincide cu a mea. Dar, în cele din urmă, eu sînt profesionist și la fel e și el. Nu contează cu cine lucrez, nu am avut niciodată probleme de genul ăsta. Eu îmi fac treaba, el face același lucru.

Cred însă că ar fi destule conflicte dacă am lucra împreună, destule divergențe, dar îmi place asta", a spus Ibrahimovici conform Mirror.

Tentat de MLS

Zlatan are însă și varianta de rezervă. Dacă nu ajunge la United, i-ar plăcea să evolueze în SUA.

"Cred că ar fi o experiență minunată să joc în MLS. Văd că nivelul fotbalului din SUA crește destul de mult. Am fost la un meci acum 10 ani și fotbalul nu era la nivelul la care e azi. Fotbalul din MLS evoluează așa cum trebuie și vreau să ajungă la nivelul celui din Europa. Și va ajunge.

Cred că mulți fotbaliști vor să meargă să joace în SUA. Poate nu la începutul carierei, mai degrabă în partea a doua a carierei, pentru a se putea bucura de visul american și de fotbal, în același timp", a spus Zlatan pentru Yahoo Sports.

N-a vrut să dezvăluie însă numele echipei la care i-ar plăcea să joace în SUA: "Am voie să spun pentru ce formație vreau să joc? Nu, nu pot dezvălui"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează