INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

Stop joc! Neymar rămâne la PSG » Și-a anunţat clubul, colegii şi apropiaţii

Articol de - Publicat duminica, 01 septembrie 2019 11:21

Atacantul brazilian Neymar a anunţat că va juca şi în acest sezon la PSG. 

Deşi s-a oferit să plătească din buzunar 20 de milioane de euro pentru a rezolva revenirea la Barcelona, negocierile au eşuat definitiv.

Neymar s-a resemnat. Nu are de ales şi trebuie să mai suporte încă un sezon de Ligue 1 la Paris. Atacantul brazilian şi-a anunţat clubul, colegii şi apropiaţii că va rămâne până la finele sezonului la campioana Franţei şi telenovela verii consumă încă un sezon trist pentru Barcelona. "Constatând imposibilitatea de a se ajunge la un acord cu catalanii, Neymar a renunţat la ideea transferului, chiar dacă la ultimele discuţii s-a oferit chiar să plătească 20 de milioane de euro din propriul buzunar doar ca să se facă mutarea!", a dezvăluit L'Equipe.

Vezi AICI clasamentul și programul din Ligue 1!

"Nimeni nu-l poate cumpăra"

PSG nu a cedat deloc sub pretenţiile de 150 de milioane de euro (Barca îi oferise maximum 130 de milioane cash), pe lângă cei trei jucători ceruţi în final la schimb, Rakitici, Todibo şi Dembélé. Numai că nici francezul n-a acceptat exilul de pe Camp Nou şi toate alternativele propuse de spanioli au căzut pe rând. 

"Neymar ne-a spus clar că vrea să plece, dar nimeni nu a licitat suficient cât să-l poată cumpăra", a explicat şi directorul sportiv Leonardo. Până să revină în teren la echipa lui Tuchel, brazilianul zboară în SUA la reunirea Selecao în vederea amicalelor cu Columbia şi cu Peru, programate pe 7 şi 11 septembrie, în Miami şi Los Angeles.

VIDEO+FOTO Egal scos de rezerve » Golazo istoric al lui Ansu Fati

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
enigmaticul
enigmaticul  •  01 Septembrie 2019, 16:27

Da, arabii aruncă cu bani, plătesc chiar și cât nu face un fotbalist, la câtă experiență au ei în fotbal............ Un lucru e limpede, nimeni nu va plăti o astfel de sumă pentru Neymar. Au luat țeapă cu acest fotbalist, au plătit 222 mil. și nu au ajuns nici în sferturile UCL iar fotbal nu a mai jucat de 6 luni. Oricum, cota fotbalistului este în scădere, mai sta 1 an la PSG dar nu se știe cât și cum va juca, iar în vara viitoare arabii o să-l vândă de nevoie să mai recupereze din suma plătită, dar nu vor lua mai mult de 70-80 mil.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  01 Septembrie 2019, 13:14

Barca are un puști minune care-i pune la colț pe Neymar și Dembele. O conducere înțeleaptă face performanță cu mult mai puțini bani decât ceea ce s-a cheltuit pe cei doi. Din păcate, mandatul lui Bartomeu numai prin înțelepciune nu s-a caracterizat!

753720451412471
Andrei Ionescu  •  01 Septembrie 2019, 11:57

Conducerea Barcelona e naivă! Cum sa dai 150 milioane si inca trei jucători pe Neymar care e pe tobogan! A mai fost la Barsa si mare brânză nu a făcut. Prosti au fost cei de la PSG cand au dat pe el 220 de milioane! CAT DE PROST SA FII CA SA DAI 220 MILIOANE?? SE JOACA CU ZECILE DE MILIOANE ACESTI FRAIERI.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează