INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MLS

Americanii au idei trăsnite: Alex Mitriță va juca într-o „bulă” la Disney World! Planul pentru reluarea MLS

Mickey Mouse îl așteaptă pe Alex Mitriță la Disney Wold din Orlando
Mickey Mouse îl așteaptă pe Alex Mitriță la Disney Wold din Orlando

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2020 10:55

SUA, cea mai afectată țară de pandemie pe plan global plănuiește reînceperea fotbalului, iar Alexandru Mitriță (25 de ani) ar putea ajunge la Disney World.

Americanii au născocit un proiect original pentru MLS: Alexandru Mitriță (mijlocașul ofensiv al lui New York City FC) s-ar putea muta timp de zece săptămâni într-o așa-zisă „bulă", la Disney Wold din Orlando (Florida), jucând toate partidele fără spectatori și în condiții de maximă securitate sanitară, potrivit ESPN și The Athletic.

Jucătorii fac nazuri

Concret, echipele ar urma să fie împărțite în patru grupe, trei de câte șase plus una de opt, după care se va disputa o fază finală. Detaliile sunt în curs de negociere, după cum și sindicatele vor trebui să ajungă la un acord cu cluburile, dar și asupra televizării competiției.  Sursele citate spun că jucătorii sunt îngrijorați de varianta propusă și că nu vor să stea departe de familii două luni și jumătate. Ei ar trebui să se mute în iunie la Wide World of Sports din Disney World și să înceapă antrenamentele colective, pentru ca în iulie să dea drumul la sezonul din MLS. 

47este numărul maxim de persoane din delegația fiecărui club din MLS care ar avea voie să fie în cantonamentul de la Disney Wolrd din Orlando

97.655de decese și peste 1,645 milioane de cazuri de infectare cu coronavirus au fost raportate până dimineață în SUA

VIDEO. Totul despre Bayern - Frankfurt. Ultimul meci s-a terminat cu victoria lui Frankfurt, 5-1

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Giovanni Becali e sigur că-i putea schimba cariera lui Ianis Hagi: „Altfel arăta dacă nu eram închis” » Ce ar fi schimbat fostul agent

Vlad Chiricheș, tentat de revenirea la FCSB: „E echipa copilăriei mele!”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează