INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA / MÁLAGA - BARCELONA 0-2

Suárez a marcat cu toate cele 25 de echipe împotriva cărora a jucat în LaLiga » Malaga era ultima țintă + care e victima preferată

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 11 martie 2018 11:16

Dacă nu e Messi, rămâne Luis Suárez. Argentinianul a fost lăsat acasă de antrenorul Valverde pentru a fi alături de soție la nașterea celui de-al treilea băiețel, așa că atacantul a condus trupa blaugrana la Málaga.

Și dacă tot nu înscrisese împotriva acestei echipe, a făcut-o sâmbătă. La al 6-lea meci direct! Și Málaga devine a 25-a victimă a uruguayanului.

Betis a suferit cel mai mult în fața lui Suárez. Nouă goluri primite în cinci partide. Deportivo și Gijón sunt următoarele, fiecare cu 8.

L-a lovit peste picioare

Suárez tot încerca de câteva etape să primească al 5-lea cartonaș galben pentru a fi suspendat și nu reușea. Nici cu Girona, nici cu Atletico. Acum, l-a lovit peste picioare pe Ignasi Miquel și a fost avertizat. Ratează jocul cu Bilbao, dar va fi pe teren într-o confruntare și mai importantă. În arena Sevillei. 

29133072 10210848637996778 8126425397907685376 n

105 goluria marcat Luis Suárez în 122 de partide jucate în LaLiga (medie de 0,86 goluri pe meci)

14 goluri a înscris Suárez numai în 2018 în toate competițiile; are 24 în total, 21 în campionat

2.243 de minutea jucat uruguyanul în acest campionat; după Messi, cele mai multe pentru un jucător de câmp al Barçei

Acțiunea lui Dembélé, călcâiul lui Coutinho

Ultimii doi jucători transferați de Barcelona se simt tot mai bine în blaugrana. Francezul Dembélé a reușit al 3-lea assist în LaLiga, după o frumoasă acțiune individuală. Iar brazilianul Coutinho a finalizat pasa lui Dembélé cu un călcâi de mare efect, prin spatele adversarului, la colțul lung. Al doilea său gol în campionat. 

Cel mai bun fundaș pasator din Spania

Jordi Alba a scăpat cu noroc de o gravă accidentare, la atacul violent al lui Samu García direct pe gleznă (foto, fundașul gazdelor fiind eliminat direct în minutul 30), și a jucat tot meciul de la Málaga.

În care a centrat excelent la golul lui Suárez. A fost cea de-a 10-a sa pasă decisivă în actualul sezon (8 în LaLiga). Niciun alt fundaș din Spania nu are atât de multe assisturi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează