INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUEDIA

Vești bune de la internaționalul conectat în spital la aparate » „Starea lui este stabilă. Medicii sunt satisfăcuți după operație”

Articol de - Publicat vineri, 01 martie 2024 14:55 / Actualizat vineri, 01 martie 2024 15:27

Kristoffer Olsson (28 de ani), mijlocașul lui Midtjylland, din prima ligă daneză, se află tot la terapie intensivă, însă evoluează spre bine, după cum a scris Aftonbladet. „Joi am primit semnale pozitive după intervenția suferită la cap”, a declarat astăzi antrenorul secund al lui Midtjylland, Arne Sandstö, citat de agenția norvegiană NTB.

După zece zile de internare la „Aarhus University Hospital", în care nu a apărut nicio îmbunătățire notabilă a stării sale, Kristoffer Olsson începe să dea semne încurajatoare.

Starea internaționalului suedez, aflat în continuare la terapie intensivă și ținut în comă artificală, este una stabilă, după cum a aflat antrenorul său secund de la echipa daneză Midtjylland.

Barcelona este aproape de a lua o decizie istorică, după 25 de ani!
SPANIA
Barcelona este aproape de a lua o decizie istorică, după 25 de ani!

Suferă de o „boală acută a creierului"

„Medicii au primit joi semnale pozitive și au speranța că mijlocașul de 28 de ani, care este ventilat mecanic și respiră tot cu ajutorul aparatelor, își va putea reveni în urma operației suferite la cap sâmbăta trecută", a dezvăluit Arne Sandstö pentru agenția norvegiană de știri NTB, citată de cotidianul Aftonbladet.

Aceiași medici aveau mari dubii asupra stării lui Olsson și dădeau un prognostic vital rezervat, neputând să-și explice de ce natură este "boala acută a creierului", din cauza căreia pe 20 februarie și-a pierdut cunoștința și a căzut din senin în casă.

De-atunci, o echipă formată din cei mai renumiți experți din Danemarca încearcă să afle despre ce maladie gravă ar fi vorba și să decidă ce tratament îi vor putea administra pentru vindecare. „Boala nu este cauzată de nicio rană autoprovocată de orice fel și nici nu este consecința unor factori externi", anunța zilele trecute BBC.

„Olsson este un tip drăguț și sociabil"

În această seară, Midtjylland joacă în campionat pe teren propriu cu campioana FC Copenhaga și toți colegii lui Kristoffer sunt cu gândul la el și vor juca și pentru el. „Este normal ca atmosfera în vestiar să fie afectată de drama lui Olsson și acest lucru se resimte în întreg clubul.

Păstrarea secretului asupra stării lui Olsson a fost un acord stabilit între club și familia acestuia. Acum Kristoffer se simte un pic mai bine și toți sperăm să își revină. Ne va lipsi mult în meciurile următoare
Claus Steinlein, managerul lui Midtjylland

Toată lumea este marcată. Kristoffer Olsson este un tip drăguț și sociabil și foarte apreciat de colegi și stafful tenic", a explicat același Arne Sandstö.

47de selecții are Kristoffer Olsson în naționala Suediei, pentru care joacă din 2017. În acest sezon la Midtjylland, a bifat 20 de meciuri și cinci assisturi

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Mesaje ostile ale ultrașilor echipei lui Boloni: „Atenție, dăunează grav sănătății suporterilor lui Metz!”
LIGUE 1
Mesaje ostile ale ultrașilor echipei lui Boloni: „Atenție, dăunează grav sănătății suporterilor lui Metz!”
Start împiedicat de campionat pentru Dan Petrescu. De ce nu l-a salutat pe antrenorul advers
COREEA DE SUD
Start împiedicat de campionat pentru Dan Petrescu. De ce nu l-a salutat pe antrenorul advers

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează