INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COVID-19

Suferința lui Rustu Recber, marele portar al Turciei, bolnav de COVID-19: „Virusul nu stă prea mult în gât sau nas”

Fostul internațional Rustu Recber (44 de ani) a depășit se pare cea mai dificilă perioadă
Fostul internațional Rustu Recber (44 de ani) a depășit se pare cea mai dificilă perioadă

Articol de - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020 13:31

Soția lui Rustu Recber, cel mai mare portar al Turciei, a dezvăluit că „ultimele 72 de ore au fost critice. E o luptă pentru viață cu un virus necunoscut pentru corpul uman”.

Internat de câteva zile la spital, fostul internațional Rustu Recber (44 de ani) a depășit se pare cea mai dificilă perioadă, după ce s-a spus la un moment dat că e în stare gravă.

Rustu Recber a depășit cea mai dificilă perioadă


Isil, soția celui mai mare portar turc (120 de selecții), a dezvăluit cotidianului local Fanatik că „ultimele 72 de ore au fost critice. Sper ca totul să fie mai bine de acum. E o luptă pentru viață cu un virus necunoscut pentru corpul uman".

Aceasta a spus cum s-a manifestat coronavirusul la fostul fotbalist de la Fenerbahce, Beșiktaș și Barcelona. Șocant: „Buzele devin livide, pielea devine lividă. Respiră sacadat, apoi nu mai poate respira. Tușește întruna. Nu poate vorbi, are un puls neregulat. Plus febră, ore, zile în șir".

Ea a completat: „E esențial să fie descoperit cât mai devreme. Acest virus nu rămâne mult timp în gât sau nas. Se mișcă rapid, ajungând în plămâni, unde se multiplică instantaneu și declanșează pneumonia".

Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri despre coronavirus:

Din Suceava, Dorin Goian își strigă disperarea și dezvăluie lucruri incredibile din interiorul spitalului infectat: „La revedere, uitați de Uniunea Europeană! E gata”

Strigătul disperat al lui Droppa, un străin captiv în România: „Soția trebuie să nască, fata mă întreabă «Tati, de ce nu vii acasă?». Îmi vine să urlu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează