INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Suma colosală oferită de Manchester City pentru un star de la Real Madrid

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2019 16:52

Pep Guardiola îl dorește cu insistență pe Isco, 26 de ani, de la Real Madrid. Manchester City este dispusă să plătească 75 de milioane de euro.

Managerul Pep Guardiola vede în Isco un înlocuitor de lungă durată pentru David Silva, 33 de ani. Mijlocașul spaniol a declarat deja că în 2020, anul în care i se termină înțelegerea cu City, ar dori să revină în La Liga și să joace pentru Las Palmas.

O mutare a lui Isco pe Etihad pare destul de probabilă, având în vedere că mijlocașul spaniol nu este pe placul lui Santiago Solari, managerul celor de la Real Madrid.

Isco, în vârstă de 26 de ani, a evoluat în 24 de partide în acest sezon și a înscris 4 goluri în toate competițiile pentru Real Madrid. Acesta a fost transferat de Real Madrid în anul 2013 pentru suma de 30 de milioane de euro de la Malaga. În cariera sa, mijlocașul spaniol a mai evoluat la Valencia.

75.000.000 €este cota lui Isco conform transfermarkt.de

articol scris de Cosmin Olteanu

Vezi și: 

Sarri, aproape de demitere! ”Cel mai rău e că a făcut-o pe Chelsea să semene cu Arsenal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  11 Februarie 2019, 20:30
Postat de andrei1337 pe 11 Februarie 2019, 17:37

Ar rupe City tot cu el, e cel mai bun jucător de fotbal din lume. Nu cred că a existat cineva cu tehnica lui pana la ora actuala.

Hai ca asta e buna...indolentul de Isco este cel mai bun jucator din lume si cel mai tehnic:)))) Pai Messi, Ronaldo, Neymar,Mbappe si altii 20 de fotbalisti cel putin ce mai sunt ? cei mai buni fotbalisti din galaxie:)) Te pomenesti ca Isco este mai tehnic decat Ronaldinho, Maradona, Ronaldo fenomeno, Zidane, Henry, Pirlo, Beckham, Seedorf,Figo, Robben, Messi, Neymar,Salah?:)))Si mai sunt multi... toti sunt mai tehnici decat Isco si multi dintre ei sunt net superiori lui Isco la capitolul creativitate,pase,finalizare si driblinguri...

andrei1337
andrei1337  •  11 Februarie 2019, 17:37

Ar rupe City tot cu el, e cel mai bun jucător de fotbal din lume. Nu cred că a existat cineva cu tehnica lui pana la ora actuala.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează