INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Suma colosală pe care ar trebui să o plătească Real Madrid dacă l-ar concedia pe Zinedine Zidane!

Articol de - Publicat vineri, 20 septembrie 2019 12:11

Suma colosală pe care ar trebui să o plătească Real Madrid dacă l-ar concedia pe Zidane! 

Zinedine Zidane (47 de ani) ar urma să primească tot salariul pe 3 ani, 39 de milioane de euro, în cazul în care este demis de la Real Madrid. Cu tot cu taxe, Madridul ar achita 80 de milioane!

Real Madrid nu joacă bine, iar Zinedine Zidane riscă să fie demis. În Spania se vorbește de o listă cu Mourinho, Allegri, Raúl și Xabi Alonso ca posibili înlocuitori. Numai că președintele Florentino Pérez ezită încă. Speră ca echipa să-și revină și ZZ să rămână antrenor. Se gândește și la cât ar trebui să-i plătească francezului pentru rezilierea înțelegerii.

În martie, când s-a întors pe „Santiago Bernabéu”, Zizou și-a asigurat un contract solid. Cu 13 milioane de euro salariu net pentru fiecare din următoarele trei sezoane.

Dacă îl concediază, și Zidane refuză orice acord, Pérez e obligat să-i achite toți banii. 39 de milioane de euro. Adăugând taxele, ar fi 80 de milioane în total. De aceea așteaptă.

111 victoriiare Zinedine Zidane în 165 de meciuri ca antrenor la Real (21 de înfrângeri)

9 trofeea cucerit tehnicianul francez la clubul madrilen (inclusiv 3 Ligi ale Campionilor)

VEZI ȘI:

VIDEO Messi risca să facă închisoare pentru recidivă! Barcelona a rezolvat problema printr-un truc!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
heisenberg_75
heisenberg_75  •  20 Septembrie 2019, 21:18
Postat de pma77 pe 20 Septembrie 2019, 15:08

Zidane a castigat 3 ligi consecutive si acum dintr-o data numai e bun..e adevarat ca atunci il avea si pe Ronaldo..cel mai vinovat de situatia de la club este boul de Perez ca nu i-a impiedicat pe cei doi sa plece intr-un moment atat de bun pentru club.

*** esti tu care habar nu ai ce vb. In RMCF nu sta nimeni cu forța. Toti au usa deschisa. Nu vrei sa stai ,poti pleca. Niciodata nu au fost reținuti cu forţa. Cristiano a vrut ca RM sa-i plateasca amenda de 15 M de la fisc si o marire de salar ,30 M. El a vrut sa plece.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  20 Septembrie 2019, 16:12
Postat de mosvasile pe 20 Septembrie 2019, 16:09

Pai la cat a platit pana acum pentru "fanteziile"lui Zidane-o suta de milioane pe Hazard si 60 de milioane pe Mendy-ce mai conteaza?Sa-i plateasca si ...duca-sa!

L-ai uitat pe caricatura aia de Courtois!

mosvasile
mosvasile  •  20 Septembrie 2019, 16:09

Pai la cat a platit pana acum pentru "fanteziile"lui Zidane-o suta de milioane pe Hazard si 60 de milioane pe Mendy-ce mai conteaza?Sa-i plateasca si ...duca-sa!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează