INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Suma COLOSALĂ pe care o încasează Mourinho după ce a fost DEMIS de la United! 6 pași care au dus la plecarea portughezului

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 18 decembrie 2018 14:15

José Mourinho nu mai face cu ochiul. Nu mai privește superior. Nu mai ironizează. Tocmai a fost concediat a treia oară în Anglia. După o dublă demitere la Chelsea, portughezul în vârstă de 55 de ani a fost dat afară și de la Man. United.

Ultimele două experiențe s-au încheiat dramatic, de-abia respirând într-o atmosferă încinsă, fără rezultate și în război cu propriii jucători într-un vestiar gata să explodeze în orice clipă.

Doar o zi diferență

Pe 17 decembrie 2015, după ce pierduse 9 din primele 16 meciuri de Premier League, iar albaștrii păreau că joacă împotriva lui, managerul a fost pus pe liber de Chelsea.

Pe 18 decembrie 2018, "vrăjitorul din Setúbal" mai primește o lovitură. A fost expulzat și de pe Old Trafford, situația fiind aproape identică. Rămâne în istoria "diavolilor" și prin cele 3 trofee cucerite în primul sezon, dar și cu clipele teribile din această stagiune de coșmar:

  • 19 puncte în spatele liderului Liverpool;
  • 11 puncte distanță de Top 4;
  • 0 în dreptul golaverajului (29 de goluri marcate - 29 primite)
  • Cel mai prost start de sezon la Manchester din 1990;
  • Un lot plin de probleme interne;
  • Conflict cu Paul Pogba, cel mai scump fotbalist al lui United.

Insuportabil

Era limpede că, după 1-3 cu Liverpool, a 5-a înfrângere din actualul campionat, iarna devine insuportabilă pentru club. Era clar din timpul meciului de pe Anfield, când vicepreședintele Ed Woodward i se plângea în tribune legendarului Bobby Charlton.

Azi dimineață, United a anunțat că Mourinho a fost destituit. Dar lusitanul rămâne cu despăgubirea. 22,5 milioane de lire sterline. 25 de milioane de euro. 

Carrick, interimar. Zidane, la vară

Pe lista posibililor înlocuitori sunt două nume: Zinedine Zidane și Mauricio Pochettino, francezul fiind favorit. În mod normal, Michael Carrick, actualul secund, fost căpitan al "diavolilor", va fi interimar până la vară. Iar ZZ va fi numit atunci. Doar dacă Zizou nu va veni mai devreme pe Old Trafford. 

144de meciuri a stat José Mourinho pe banca lui Man. United: 84 de victorii, 32 de egaluri, 28 de înfrângeri

6 estelocul ocupat de Manchester aproape de jumătatea sezonului, cu numai 26 de puncte după 17 etape

1989e ultimul an în care United avea golaveraj zero după 17 runde; echipa lui Ferguson a încheiat atunci pe 13

Citește și:

OFICIAL Manchester United l-a demis pe Jose Mourinho! Anunțul făcut în urmă cu puțin timp

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
1122921077867124
Silviu Pop Sese  •  18 Decembrie 2018, 22:43
Postat de Enver Hoxha pe 18 Decembrie 2018, 22:00

Zidane a luat cu Real trei Ligi ale Campionilor pe munca lui Mou, cu echipa făcută de Mou și cu jocul pus la punct de Mou. De data asta o să-i fie mult mai greu, fiindcă va trebui să construiască el ceva nou, să decidă transferuri, să organizeze jocul.

cea mai mare prostie care o aud. hai sa zicem un an o luat pe munca lui murinho(desi mi se pare un antrenor mediocru, si el nu o reusit la nici o echipa de top deoarece practica antiifotbalul , asa o castigat cu porto) dar trei ani ? trei ani o luat champions league pe munca lui murinho cand nici macar murinho pe munca lui nu poate lua un champions league? zidane este un tip f intelingent o reusit pe munca lui cu ajutorul jucatorilor nu a lui murinho

10206088110775210
Enver Hoxha  •  18 Decembrie 2018, 22:00

Zidane a luat cu Real trei Ligi ale Campionilor pe munca lui Mou, cu echipa făcută de Mou și cu jocul pus la punct de Mou. De data asta o să-i fie mult mai greu, fiindcă va trebui să construiască el ceva nou, să decidă transferuri, să organizeze jocul.

100002473541087
Danut Ognean  •  18 Decembrie 2018, 16:35

are oferta de la gigi mourinho de aceea a plecat de la englezi acesta va fi titlul la un nou articol marca gsp-*** sport

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează