INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Sumă de-a dreptul aberantă cerută de Liverpool pentru Coutinho » Motivul pentru care brazilianul nu a semnat cu Barcelona

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 septembrie 2017 16:13

Unul dintre directorii Barcelonei, Albert Soler, a dezvăluit că motivul pentru care Philippe Coutinho nu a ajuns pe Camp Nou a fost că Liverpool a cerut 200 de milioane pentru transferul milocașului brazilian de 25 de ani.

" Liverpool a stabilit un preț de 200 de milioane de euro și de aceea am decis să ne retragem. Acest club și președintele acestui club nu vor risca stabilitatea clubului într-o asemenea manieră.

Pentru că am plecat cu atât de mulți bani pe piața transferurilor, și pretențiile finanaciare ale echipelor cu care am negociat au fost exorbitante", a spus Soler, citat de Marca. 

Acesta a vorbit și despre Dembele și Paulinho, fotbaliști transferați de Barcelona în această vară, pentru o sumă totală de aproximativ 200 de milioane de euro. 

"Dembele este un jucător tânăr care a ajuns cu foarte multă motivație și avem așteptări foarte mari de la el. Barcelona afăcut eforturi foarte mari pentru semnătura lui.

Paulinho a costat 40 de milioane plus bonusuri și poate juca pe trei poziții diferite. Nu am dubii că va schimba percepțiile altora despre el", a adăugat oficialul catalanilor. 

145.000.000 €a cheltuit Barcelona pentru aducerea lui Dembele, sumă care include și bonusurile înțelegerii, în timp ce transferul lui Paulinho a costat 40 de milioane de euro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
gica_barosanu
gica_barosanu  •  02 Septembrie 2017, 22:07

:))))

andrei.33
andrei.33  •  02 Septembrie 2017, 19:53

Ronaldo si Messi sunt singurii jucatori din fotbalul contemporan care merita cu adevarat peste 100 milioane. Restul sunt petarde.

arsenie_b
arsenie_b  •  02 Septembrie 2017, 19:13

Barcelona nu prea mai e "més que un club" sub conducerea lui Bartomeu.. slab management. Bani risipiti aiurea, multe scandaluri..

Vezi toate comentariile (10)
Comentează