INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Suma reală a transferului lui Neymar la PSG: bonusuri URIAȘE plătite tatălui brazilianului și lui Pini Zahavi!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 10 noiembrie 2018 10:44

PSG a plătit nu doar clauza de reziliere a contractului avut de Neymar cu Barcelona, ci și bonusurile impresarilor, iar transferul a costat mai mult de 222 de milioane de euro.

Cel mai scump transfer din istorie e mai scump decât știam. Pentru că PSG a plătit mult peste 222 de milioane, cât era clauza de reziliere a contractului lui Neymar cu Barcelona. Site-ul francez de investigații Mediapart, care a descoperit dovezi în dosarul Football Leaks, dezvăluie că Parisul a achitat încă 30,1 milioane de euro pentru starul brazilian!

  • 10,7 milioane primului impresar, Neymar sr, tatăl fotbalistului;
  • 10,7 milioane celui de-al doilea agent, israelianul Pini Zahavi;
  • 8,7 milioane bonusul de solidaritate pentru clubul formator.

În total, 252,1 milioane de euro a investit clubul roș-albastru pentru Neymar. Pe lângă salariul uriaș.

30 .000.000 €de milioane de euro este salariul anual net primit de Neymar la Paris Saint-Germain

Fake news?

Mediapart a scris și că Neymar ar primi 375.000 de euro pe lună numai pentru că salută și aplaudă suporterii parizieni după fiecare meci. Ceea ce jucătorul a negat: "Fake news".

Au refuzat conturi din paradisul fiscal

Pentru bonusul său de 10,7 milioane, agentul israelian Pini Zahavi le-a cerut inițial șefilor lui PSG să-i plătească banii într-un cont din paradisul fiscal maltez. A fost refuzat. Apoi, Zahavi le-a dat un cont din Cipru. Din nou, parizienii au spus "nu". Până la urmă, s-au înțeles pentru un cont din Israel.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează