INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA

Suma uriașă pe care ar fi împărțit-o Blatter cu alți doi oficiali FIFA!

Sepp Blatter, alături de  Jerome Valcke 
(foto: Guliver/Getty Images)
Sepp Blatter, alături de Jerome Valcke (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat vineri, 18 septembrie 2020 13:22 / Actualizat vineri, 18 septembrie 2020 13:27

În perioada 2011-2015, Sepp Blatter, fostul președinte al FIFA ar fi împărțit 71 de milioane de euro cu Jerome Valcke (ex-secretar general FIFA) și Markus Kattner (ex-director financiar FIFA)

În această săptămână, a început procesul împotriva lui Jerome Valcke (fost secretar general FIFA) și a lui Nasser al-Khelaïfi, președintele lui PSG și patronul grupului BeIN Media, în scandalul de corupție care a zguduit forul mondial.

În acest caz, care are loc în fața Tribunalul penal federal elvețian de la Bellinzona, a fost chemat ca martor și Markus Kattner, ex-director financiar FIFA, suspendat 10 ani și amendat cu 930.000 de euro pentru corupție.

S-a dezvăluit că, în perioada 2011-2015, fostul președinte Sepp Blatter ar fi împărțit 71 de milioane de euro cu Valcke și Kattner. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Golgeterul norvegian de care trebuie să ne temem prinde transferul carierei

Scăpăm de unul dintre cei mai importanți jucători islandezi!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
dragos_chiva
dragos_chiva  •  18 Septembrie 2020, 19:11

Îmi aduc aminte ce mai jubilau diverși indivizi care postează pe aici acum câțiva ani când Michel Platini era bănuit de corupție și a fost silit să renunțe la funcția pe care o avea în cadrul UEFA împreună cu Sepp Blatter și cum îi acuzau în egală măsură pe cei doi că ar fi făcut lucruri necurate și că venise -mă înțelegi?-ziua scadenței. Eeei și anii au trecut adevărul a ieșit la iveală -așa, greu, cum o face de obicei- și interdicția de a candida la o funcție în cadrul UEFA a lui Michel Platini a expirat iar fostul super-fotbalist francez a fost găsit nevinovat încă din vara anului trecut. De fapt pe toată durata anchetei el nu s-a oprit din a spune că a fost vorba de o înscenare care să îl împiedice să candideze la funcția supremă în UEFA în 2016 și iată acum se dovedește că a avut dreptate. Banii s-au scurs dar nu în buzunarul lui ci al altor VIP-uri printre care și acest bătrânel simpatic mereu zâmbăreț și pus pe șotii care este domnul Blatter. Michel Platini rămâne un 10 de nota zece și în afara terenului de joc. Ar fi bine să ținem minte acest lucru.

elgabri
elgabri  •  18 Septembrie 2020, 14:49

De impartit si eu pot sa o impart dar ei au furat suma sunt niste hoti !!

10208967267314720
Dino Alex  •  18 Septembrie 2020, 14:14

Doar amendat pt coruptie? Codruta ce faci la ue ca procuror general? show pe ei Dupa treci si la dosarul eads si dieselgate

Vezi toate comentariile (3)
Comentează