CAMPIONATE  ·  BAYERN MUNCHEN

Suma uriașă pe care e gata s-o scoată Bayern Munchen pentru Lucas Hernández

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de — Marti, 26 Martie 2019, 11:25

France Football a anunțat nota de plată pe care Bayern Munchen va trebui s-o achite lui Atlético, 85 de milioane, și lui Lucas Hernandez, sub forma unui salariu cifrat la 13 milioane net anual

Bayern l-ar fi vrut din iarnă pe Lucas Hernández și era gata să-i achite clauza de reziliere, cifrată la 85 de milioane de euro. Însă la rugămintea șefilor lui Atlético, l-a lăsat la Madrid până la finele sezonului. Dar afacerea - susține France Football - e parafată.

Prestigioasa revistă de specialitate a publicat toate datele acordului dintre campioana Germaniei și apărătorul în vârstă de 23 de ani: contract pe 6 sezoane, cinci fixe plus unul opțional, și un salariu impresionant pentru un jucător cu profil defensiv: 13 milioane de euro net anual.

Cum și-a asigurat deja și serviciile lui Benjamin Pavard, Bayern va ataca sezonul viitor cu o veritabilă colonie de „cocoși”.

Münchenezii îi mai au sub contract pe Corentin Tolisso, cel mai scump fotbalist transferat vreodată în Bundesliga, 41,5 milioane euro, și pe Kingsley Coman. Iar Franck Ribery, din 2007 pe ștatele de plată ale bavarezilor, speră la încă un an de contract.

Citește și:

Norocosul cu suflet mare » Şevcenko a făcut fericit un copil fără picioare înaintea victoriei dramatice cu LuxemburgClipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (3)

Dan Mihai Moroianu  •  26 Martie 2019, 14:35

Bayern trebuie să facă curățenie generală în echipă, sa arunce toate babele, începând cu Ribery, Roben, Hummels, Hernandez și chiar Lewandosky. Are echipa de tineret, trebuie sa ii aducă pe aceștia nu sa ia ce aruncă alții pe bani multi!

daniels  •  26 Martie 2019, 14:24

bine ca măcar mai transfera ceva ca pana acu' au stat cuminți la ce bani au .... întrebarea e ce transfera în fata ca în spate au destui!

magic4ever  •  26 Martie 2019, 11:50

Fotbalist supraevaluat...este rezerva la Atletico si Bayern vrea sa plateasca 85 de milioane...cu banii aia transfera doi fundasi cel putin la fel de buni...

Vezi toate comentariile (3 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1