INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

Șumudică despre transferul lui Chipciu: „Dă-mi, bă, 10.000 de euro să vii la Gaziantep!”

Articol de GSP - Publicat joi, 09 ianuarie 2020 19:42

Marius Șumudică, 48 de ani, antrenorul lui Gaziantep, a vorbit din nou despre transferul lui Alexandru Chipciu (30 de ani, extremă dreapta) de la Anderlecht. 

De această dată, tehnicianul formației din Turcia a abordat o atitudine mai puțin optimistă.

„Lumea își pune semne de întrebare în momentul în care vrei să aduci români. Se gândesc la comisioane, dar eu nu fac chestii de genul. Ce să-i zic lui Chipciu? «Dă-mi, bă, 10.000 de euro să vii la Gaziantep?!». Lumea e rea.

Chipciu este fotbalistul care a jucat cu mine la Brașov. Becali l-a luat atunci doar pentru că avea încredere în mine. Este un fotbalist care rupe brazda sub el”, a afirmat Șumudică la TV Digi Sport.

După un prima sezon excelent, 2016-2017, în care a cucerit titlul de campion alături de Nicolae Stanciu la Anderlecht, Alexandru Chipciu nu a mai jucat la fel de bine în cea de-a doua stagiune, fiind împrumutat apoi un an la Sparta Praga.

Întors la Bruxelles vara trecută, fostul jucător al celor de la FCSB nu a prins niciun minut pe teren. 

6 goluriși 14 assist-uri a strâns Chipciu în tricoul lui Anderlecht în 69 de partide

vezi și:

Marius Șumudică, despre venirea la Craiova: „Rotaru mi-a spus că îl omoară suporterii”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează