INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Șumudică, la un pas de noua echipă: "Mi-a zis că vrea să lucreze cu mine" » Vrea să-l ia pe Alibec

Articol de GSP - Publicat joi, 24 mai 2018 13:28

Rămas liber de contract după despărțirea de Kayserispor, Marius Șumudică are șanse foarte mari să rămână în Turcia.

Antrenorul de 47 de ani poate fi numit antrenor săptămâna viitoare, după alegerile pentru președinția clubului, unul dintre candidați dorindu-l pe bancă.

"Duminică sunt alegeri pentru postul de președinte la Bursa. Unul dintre candidați m-a ales pe mine. Mi-a zis că ar dori să lucreze cu mine. În funcție de cine va câștiga alegerile, vom vedea ce va fi.

Bursa spor este un club mare, cu suporteri extraordinari, dar nu e nimic bătut în cuie. Mai am discuții cu 2-3 echipe din Turcia și aștept să se definitiveze situația la nivelul conducerii.

E posibil să vină și Alibec alături de mine la următoarea mea echipa. Fotbalul nu se uită. Eu știu ce poate Alibec și sunt ferm convins că el mai are multe de spus pentru fotbalul românesc. E unul dintre cei mai buni atacanți pe care i-am antrenat în viața mea. Ca atacant este numărul unu în România", a declarat Marius Șumudică la Pro X.

Marius Șumudică, 47 de ani, a antrenat de-a lungul carierei la Rocar, Inter Gaz, FC Național, Farul, Gloria, Rapid, Kavala, FC Brașov, FC Vaslui, U Cluj, Al Shaab, Chiajna, Astra și Kayserispor.

Bursaspor a terminat sezonul pe locul 13. La Bursaspor, campioană în 2010, evoluează acum Bogdan Stanciu și Gicu Grozav, iar în 2003 echipa a fost antrenată de Gică Hagi. Cel mai cunoscut fotbalist din loul turcilor este Moussa Sow.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  29 Mai 2018, 11:30

Un atacant bun e ala care baga goluri. Indiferent cat de "slab" este antrenorul (din loja) sau ajutorul de antrenor (Dica). Uite ca Bizonul nu are problema asta, cum a intrat a inscris, desi a fost rezerva "marelui" alibec.

dan2010
dan2010  •  24 Mai 2018, 16:42

un atacant bun se impune cam pe unde merge, nu depinde de antrenor, nu trebuie sa-l tina antrenorul in brate! Deci mai e Alibec un atacant bun?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează