INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Sunderland, retrogradată în Championship » Ce a declarat David Moyes

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat duminica, 30 aprilie 2017 10:48

Sunderland a retrogradat matematic în liga a doua engleză, după ce a fost învinsă pe teren propriu de Bournemouth, în etapa a 34 din Premier League, 0-1.

Oaspeţii au dat lovitura în minutul 88 prin Joshua King, după o pasă primită de la Bradley Smith. Marcatorul golului a mai irosit o şansă bună de gol în minutul 21, când şutul lui a lovit stâlpul porţii apărat de Jordan Pickford. Şi cei de la Sunderland au avut 5 mari ocazii de a înscrie, în minutele 20, 30, 51, 67 şi 86, dar intervenţiile portarului Arthur Boruc sau ratările jucătorilor au privat formaţia gazdă de bucuria golului.

În urma acestui rezultat, Sunderland rămâne ''lanterna roşie''a clasamentului, având cu 13 puncte mai puţin decât Hull City, prima echipă aflată deasupra liniei de retrogradare, pe care o va întâlni etapa viitoare. În ultimele 4 etape, Sunderland nu poate face mai mult de 12 puncte, deci e retrogradată matematic.

Managerul echipei Sunderland, David Moyes a declarat, printre altele: ''Am avut 4-5 oportunităţi de a înscrie şi am făcut un joc bun. Suntem dezamăgiţi de realizările din acest sezon. Vom face tot ce putem ca pe viitor să fie bine''.

Sunderland a petrecut 10 ani în Premier League, promovând în anul 2007.

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează