INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUA

Super Zlatan! Vinde cele mai multe tricouri în MLS și propulsează LA Galaxy spre play-off: gol și assist la ultimul meci

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 23 octombrie 2018 11:20

La 37 de ani, Ibrahimovici continuă să marcheze. Gol și assist la 3-1 cu Minnesota United, are 22 de goluri și 7 assisturi. Galaxy mai are nevoie de o victorie în ultima etapă pentru a prinde play-off-ul!

Nu degeaba se gândește Real Madrid să-l împrumute în ianuarie. La 37 de ani, Zlatan Ibrahimovici e la fel de puternic, de agil, de performant în fața porții. Și e mereu o lovitură de marketing.

În 2018, suedezul lui LA Galaxy e jucătorul cu cele mai multe tricouri vândute în campionatul american, potrivit MLSstore.com. Peste mexicanul Carlos Vela, mijlocașul lui Los Angeles FC, cel mai iubit jucător în regiune.

În același timp, marchează aproape meci de meci. Are 22 de goluri și 7 assisturi în 26 de partide. Luni, la 3-1 în deplasare cu Minnesota United, a deschis scorul și a pasat decisiv la 3-0.

Încă o victorie, în ultima etapă a sezonului regulat, și Galaxy prinde play-off-ul. Trebuie să treacă de Houston Dynamo, care nu mai are nicio șansă

Top 5 vânzări tricouri MLS 2018

1. Z. Ibrahimovici (LA Galaxy)
2. C. Vela (Los Angeles FC)
3. J. Martínez (Atlanta United)
4. W. Rooney (DC United)
5. M. Almirón (Atlanta United)

Vezi și: Ronaldo vorbește din nou despre acuzațiile de viol: "Adevărul iese întotdeauna la suprafață. Sunt un exemplu sută la sută"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
marius.bxl
marius.bxl  •  23 Octombrie 2018, 16:52

Ce sa mai faca tataie asta la real.ronaldo la 34 nu a mai fost bun si nenea asta la 37 ce sa faca in fotbalul european

Vezi toate comentariile (1)
Comentează