INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Superclasicoridă! Derby cu scîntei: cinci eliminări, 9 ”galbene” și o încăierare generală în River - Boca 1-0

Grămadă ca la rugby, după capul în figură primit de Tevez
Grămadă ca la rugby, după capul în figură primit de Tevez

Articol de - Publicat luni, 25 ianuarie 2016 00:00

Boca a încheiat meciul în opt, River în nouă. Iar Tevez a provocat penalty-ul din care s-a înscris singurul gol și apoi a încasat un cap în gură.

Nici un River - Boca Juniors fără violență pare să fie deviza giganților Argentinei. Nici măcar Superclasico de la Mar del Plata, în fond un amical, n-a fost ferit sîmbătă de incidente.

Jonathan Silva, abia transferat de Boca de la Sporting Lisabona, a dat tonul în minutul 10. Intrare criminală la Mercado (River), amendată de arbitrul Patricio Loustau cu "roșu" direct.

Loustau avea să le mai elimine galben-albaștrilor doi jucători (78). Pe Gino Peruzzi, tot pentru un fault, și pe Daniel Diaz, care-l insultase. Finalul i-a aparținut însă lui River, care a rămas fără Maidana, cap în gură aplicat lui Tevez (81), și Pisculichi, protagonist în încăierarea declanșată după lovirea "Apașului".

Tevez fusese implicat, în minutul 17, și la faza singurului gol al întîlnirii. Hențul său în careu, la o lovitură liberă, a fost sancționat cu un penalty, transformat de Pisculichi: 1-0, scor final.

"Nimeni nu s-a purtat corect. Trebuie să ne maturizăm. E regretabil ce s-a întîmplat pentru că generează violențe și între fani"
Carlos Tevez, atacant Boca

40de faulturi a fluierat arbitrul Patricio Loustau în "șocul" de la Mar del Plata

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează