INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

Superofertă pentru Ingolstadt după ce a readus-o pe Bayern pe primul loc: "Ne vom sfătui, luând în considerare că-i vorba și de bere"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2016 10:45

Bayern a făcut din nou rocada cu Leipzig, redevenind lider în Bundesliga datorită eșecului lui RB, 0-1 la Ingolstadt, primul din actualul sezon.

Iar campioana Bundesligii a ținut să le mulțumească vecinilor bavarezi pentru favor, trimițându-le cârnați albi și bere drept recompensă.

"Mă bucur de oferta primită de la Munchen, mai ales că nu am mâncat niciodată cârnați albi.

Ne vom sfătui în vestiar dacă vom accepta, luând în considerare că-i vorba și despre bere", a răspuns antrenorul Maik Walpurgis, care a reușit să demonteze "fotbalul-lego" al lui Leipzig. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
maistor_kokir
maistor_kokir  •  12 Decembrie 2016, 13:11

Ingolstadt e in Bavaria ,la doi pasi Munich, toti locuitorii acelui orasel sunt fanii lui Bayern, echipa lor a ajuns in bundesliga intamplator ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează