INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Supertransfer reușit de Barcelona! A plătit o sumă colosală pentru unul dintre cei mai doriți puști ai Europei

Frenkie de Jong
Frenkie de Jong

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 19:56

FC Barcelona și Ajax Amsterdam s-au înțeles asupra transferului mijlocașului Frenkie de Jong (21 de ani). Mutarea a fost anunțată de De Telegraaaf, care a dezvăluit că jucătorul va ajunge la Barcelona din vară.

Catalanii vor plăti 75 de milioane de euro, acesta fiind cel mai scump fotbalist vândut vreodată de Ajax. Mai sunt și bonusuri variabile, de 11 milioane de euro.

Jucătorul va lua 10 milioane de euro lunar, plus bonusuri de 6 milioane de euro în funcție de obiective. Barcelona a câștigat lupta cu PSG pentru jucător, dar parizienii ofereau cu 15 milioane de euro mai puțin.

Frenkie de Jong este un fotbalist polivalent. Poate juca atât ca fundaș central, cât și ca mijlocaș. În acest sezon a adunat 28 de meciuri cu Ajax, reușind 4 goluri.

5meciuri are De Jong în prima reprezentativă a Olandei

60.000.000 €e cota lui De Jong pe transfermarkt.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  23 Ianuarie 2019, 22:27

Bentru baietii de la gsp, cifrele au reprezentat intotdeauna o problema, nici logica nu e punctul lor forte.

mihnea74
mihnea74  •  23 Ianuarie 2019, 21:00

10 milioane lunar.......mai sa fie

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close