INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CADIZ - BARCELONA

FOTO Momente teribile la Cadiz - Barcelona! Meciul a fost oprit aproape o oră, după ce un fan a făcut infarct » Portarul a fugit după defibrilator, apoi suporterul a fost resuscitat și dus la spital

Alarmat de galerie, goalkeeperul Jeremias Ledesma a lăsat mingea din mână și a sprintat spre marginea terenului pentru a aduce un defibrilator. +7   FOTO
Alarmat de galerie, goalkeeperul Jeremias Ledesma a lăsat mingea din mână și a sprintat spre marginea terenului pentru a aduce un defibrilator.

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 septembrie 2022 21:32 / Actualizat sambata, 10 septembrie 2022 22:37

Momente dramatice s-au petrescut pe arena Estadio Nuevo Mirandilla, în finalul meciului Cadiz - Barcelona, la scorul de 0-2, după ce un fan din tribune a suferit un infarct. După o luptă de 50 de minute, medicii au reușit să îi salveze viața. Fotbaliștii au revenit pe gazon, iar Barcelona s-a impus cu 4-0.

În minutul 86, un suporter aflat în spatele porții lui Cadiz s-a prăbușit inconștient în minutele de final ale meciului cu Barcelona. Alarmat de galerie, goalkeeperul Jeremias Ledesma a lăsat mingea din mână și a sprintat spre marginea terenului pentru a aduce un defibrilator. L-a pasat rapid în peluză, apoi au urmat clipe teribile de așteptare. 

Clipe dramatice la meciul Cadiz - Barcelona

O liniște apăsătoare s-a lăsat pe întreg stadionul. Fotbaliștii s-au strâns la mijlocul terenului, așteptând o veste bună din partea medicilor care s-au deplasat lângă fanul căzut. Araujo, fundașul catalanilor, s-a pus în genunchi și s-a rugat pentru viața persoanei. Și ceilalți jucători i-au urmat exemplul.

+3 FOTO

Potrivit celor de la Marca, a fost vorba despre un spectator în vârstă, care a suferit un infacrt. A fost întins pe scările de acces ale stadionului, iar, în timp ce medicii luptau pentru a-i salva viața, fiica lui, aflată la meci, a avut un atac de panică și a leșinat. Și-a revenit însă imediat, în cazul ei fiind vorba doar de o sperietură.

Medicii i-au salvat viața

După aproape o oră de întrerupere, octogenarul a fost transportat la spitalul Puerta del Mar, având puls.

Medicul care a operat defibrilatorul a fost aplaudat de întreg stadionul în momentul în care a părăsit sectorul.

Momente teribile la Cadiz - Barcelona! Meciul a fost oprit aproape o oră, după ce un fan a făcut infarct » Portarul a fugit după defibrilator, apoi suporterul a fost resuscitat și dus la spital

Manuel Vizcaino, președintele lui Cadiz, a oferit informații despre starea suporterului: „Și-a recăpătat pulsul, l-au transportat la ambulanță. Își revenise, a căzut din nou, dar în cele din urmă l-au stabilizat”.

Barcelona, lider provizoriu în La Liga 

Pe teren, meciul a fost unul fără istoric. Cadiz a rezistat în prima parte, 0-0, apoi Xavi a găsit soluțiile pentru a deschide defensiva. 

Frenkie de Jong și Lewandowski punctaseră înainte de nefericita întrerupere a partidei. După reluare, Ansu Fati și Dembele au stabilit rezultatul final. 

Barcelona ajunge la 13 puncte și urcă pentru moment pe locul 1, cel puțin până la meciul dintre Real Madrid și Mallorca.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

FOTO Bayern a comis-o iar în Bundesliga, dar trimite un puști direct în istorie! A devenit cel mai tânăr marcator din istoria clubului

Manchester United vrea să mai transfere încă un jucător! Cine este fotbalistul așteptat pe Old Trafford

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
bazile
bazile  •  12 Septembrie 2022, 06:51

Mi se pare o neghiobie sa oprtesti meciul o ora pentru asa ceva.

RazvannClaudiu
RazvannClaudiu  •  11 Septembrie 2022, 09:39

Ledesma vs. Sapunaru

Vezi toate comentariile (2)
Comentează