INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Surpriză imensă! Un portar anunță viitoarea destinație a lui Pep Guardiola: "Așa mi-a zis"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2015 10:55

Pep Guardiola mai are un an de contrat cu Bayern Munchen, însă multe voci importante spun că antrenorul ar pleca în vară la Manchester City, formație cu care s-ar fi înțeles deja.

Fost portar la AS Roma, Julio Sergio, a vorbit pentru redacția braziliană a celor de la ESPN și a dezvăluit o posibilă destinație a antrenorului:

"Mi-a zis că visează să antreneze într-o zi Selecao și că ar accepta o ofertă dacă i-ar fi făcută. El ar fi vrut să vină și la Cupa Mondială din 2014, iar cu Neymar, ar fi putut cuceri titlul", a zis acesta.

Pep Guardiola a spus că își va încheia cariera de antrenor ca selecționer. Acesta mai are o ofertă și de a conduce naționala Qatarului la Campionatul Mondial din 2022.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
buzucm
buzucm  •  18 Mai 2015, 14:28

sunt de parere ca guardiola ramane la bayern munchen si sezonul viitor. pasionat de fotbal? cauta pe google blogul ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

schickeria
schickeria  •  18 Mai 2015, 13:44

A spus de zeci de ori ca-si va duce contractul cu Bayern la bun sfarsit.E posibil sa si prelungeasca la anul, asa ca nu mai vorbiti aiurea....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează