INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Surpriză în ultima zi de mercato în Italia: și-a reziliat contractul cu Juventus

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 17 august 2018 12:42

Mijlocașul italian Claudio Marchisio, 32 de ani, a decis să plece la Juventus după 25 de ani.

După 389 de meciuri oficiale, 37 de goluri marcate, 7 scudetti, 4 Cupe și 3 Supercupe ale Italiei cucerite cu Juventus, Claudio Marchisio a decis să pună punct experienței sale în bianconero.

"Il Principino" și-a rupt în ultima zi de mercato acordul cu campioana Italiei, pentru care jucase de la juniori în ultimul sfert de secol. Mijlocașul de 32 de ani prindea tot mai puține minute în echipa lui Massimiliano Allegri și și-ar putea continua cariera în MLS, de el fiind interesată Montreal Impact, sau în Ligue 1, de unde are o ofertă de la AS Monaco.

 

7.000.000 €este cota lui Marchisio, potrivit transfermarkt

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  17 August 2018, 13:39

Hei, Craiova, iti trebuie un mijlocas. Nu puteti 'tine' de minge. Tranzitia pozitiva o faceti doar cu mingi lungi. Mijlocul va este inexistent sau mai bine spus n-are calitate! Ce-i 7 milioane pt voi?...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează