INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Surpriză la Barcelona! Vine Mauricio Pochettino, cel care anunța că nu va ajunge niciodată pe „Camp Nou”?

Articol de - Publicat luni, 13 ianuarie 2020 09:32

Mauricio Pochettino, 47 de ani, liber de contract după despărțirea de Tottenham, spunea în 2018 că "mai bine mă duc la fermă decât să antrenez Barcelona". Acum, e favorit pe lista înlocuitorilor lui Ernesto Valverde!

Xavi a refuzat momentan, hotărând să rămână până în vară la Al-Sadd. La fel Ronald Koeman, care se gândește la naționala Olandei și la Euro. Alți foști jucători blaugrana au și ei contracte, Thierry Henry la Montreal Impact, Gabi Milito la Estudiantes.

Mauricio Pochettino a jucat nouă ani la Espanyol

Conducătorii Barcelonei nu opresc însă căutările pentru a-l înlocui acum pe Ernesto Valverde. Și se vorbește tot mai mult de un nume la care nu s-ar fi gândit nimeni în urmă cu ceva timp. Mauricio Pochettino.

Argentinianul, 47 de ani, nu are echipă după despărțirea de Tottenham. Totuși, a jucat nouă ani la Espanyol (1994-2001 și 2004-2006), e clubul carierei sale. Acolo s-a retras ca fotbalist și tot acolo a debutat ca antrenor (2009-2012). Iar Espanyol e marea rivală a Barçei.

Surpriză la Barcelona! Vine Mauricio Pochettino, cel care anunța că nu va ajunge niciodată pe „Camp Nou”?

Mauricio Pochettino, relație excelentă cu directorul tehnic de la Barcelona

În ianuarie 2018, Poche declara într-un interviu că "nu voi antrena niciodată Barcelona. Mai bine mă duc la fermă. Mă identific prea mult cu Espanyol". Numai că, acum, ar fi printre favoriți.

În cazul în care nu va fi ales García Pimienta, tehnicianul formației secunde catalanei, interimar până la vară în așteptarea lui Xavi, Pochettino ar putea fi o uriașă surpriză pe „Camp Nou", dezvăluie RAC1 și Marca. Ambele surse susțin că acesta ar avea o relație excelentă cu Ramón Planes, directorul tehnic blaugrana. Un avantaj important.

Setién: "E un lux să-l vezi pe Leo în fiecare duminică"

Lista Barcelonei mai cuprinde patru antrenori. Trei au și ei angajamente, Erik ten Hag (Ajax), Marcelo Gallardo (River) și Roberto Martínez (selecționerul Belgiei). În schimb, Quique Setién e liber de contract. Fostul tehnician al lui Betis îl adoră pe Messi: "E un lux să-l vezi pe Leo în fiecare duminică". 

Pep și Iniesta îl susțin pe Valverde

Aflat într-o situație critică, Ernesto Valverde e sprijinit de Pep Guardiola și Andrés Iniesta. "Barcelona e un club special, la care să câștigi campionatul nu e suficient. Îmi pare rău pentru Valverde, nu merita asta", a declarat managerul lui Man. City. În timp ce fostul căpitan blaugrana, acum la Vissel Kobe, a afirmat: "Modul în care a acționat Barcelona mi s-a părut cam urât. Trebuie să-ți respecți antrenorul".

Veste proastă pentru Barcelona » Luis Suárez nu mai joacă în acest sezon! Clubul catalan ar putea lua un alt vârf

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează