INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Surpriză! Messi a anunțat că ar putea pleca de la Barcelona și deja și-a stabilit destinația

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2016 16:19

Lionel Messi ar putea pleca în cele din urmă de la Barcelona. Nu la PSG sau Manchester City cum s-a mai scris, ci în Argentina, chiar acolo unde și-a început cariera.

Ajuns la 28 de ani, Messi n-a ascuns că ar putea merge până la urmă la Newell's Old Boys:

"Este în continuare un lucru pe care mi-l doresc (n.r să joace la Newell's). Nu ştiu când, dar este o variantă. Nu mi-am stabilit obiective, dar vreau să mai joc cât timp îmi permite corpul şi cât timp mai am ceva de oferit.

Când va veni timpul să mă retrag, voi lua o decizie", a recunoscut Lionel, pentru El Grafico.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
feanoro
feanoro  •  03 Martie 2016, 10:42

O "stire" derizorie despre planurile de retragere ale lui Messi de peste 6-7 ani, timp in care omul se mai poate razgandi de vreo 20 de ori, prezentata drept stire iminenta ("Surpriza!") pentru a produce clickuri, o procedura folosita de orice site infect de spam si pornografie. Sper ca nu va mirati ca oamenii nu dau mai multi bani pe "contentul" gsp.

lucianfocus
lucianfocus  •  02 Martie 2016, 18:11

Ce gluma buna

fibra
fibra  •  02 Martie 2016, 17:49

Ca de cele mai multe ori....un MARE NIMIC. Penibil este cel mai bland cuvant.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează