INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BULGARIA

GALERIE FOTO Surpriză pentru jucătorii lui Lokomotiv Plovdiv! Clubul a angajat două femei-psiholog supersexy

Lilia Stefanova și Kety Vandova // foto: Facebook +14   FOTO
Lilia Stefanova și Kety Vandova // foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 mai 2019 11:32

Botev Plovdiv și Lokomotiv Plovdiv vor juca azi, de la ora 19:00, finala Cupei Bulgariei.

Înainte de meci, șefii lui Lokomotiv au luat decizia de a angaja doi psihologi. Lilia Stefanova și Kety Vandova au avut rolul de a-i pregăti pe jucători și de a-i motiva pentru marea finală.

lilia stefanova 10 +15 FOTO

„Cred că jucătorii vor câștiga. În ședințele noastre, au arătat calități foarte puternice”, a spus Stefanova pentru sportal.bg. „Se lucrează foarte ușor cu ei. A fost o plăcere pentru mine”, a spus și Kety Vandova. 

Citește și:

Interviu spectaculos cu Jose Mourinho: „Nu vreau să fiu un tip simpatic, pentru că după trei luni ajungi marionetă” + Ce spune despre antrenorii rivali din Europa

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
klucian2222
klucian2222  •  15 Mai 2019, 16:45

Parcă ii vad... Au fost obosiți jucătorii, trebuie să vedem de ce...

caminero
caminero  •  15 Mai 2019, 15:28

Mda, atunci cînd jucătorii sînt stresați, ele îi detensionează prin mijloace specifice. totuși ar fi trebuit să ne dezvăluie și capacitatea de lucru (X jucători procesați în Y ore, că doar sînt plătite pe salariu, nu la oră). În plus, e adevărat că la consilierea lor psihologică au acces și jucătorii altor cluburi, în sistemul pay-per-view?

ionnis
ionnis  •  15 Mai 2019, 13:24

Pitzipoance

Vezi toate comentariile (4)
Comentează