INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUEDIA

Surpriză » "Regele" Ibrahimovici nu a mai fost desemnat fotbalistul anului în Suedia după 10 ani de domnie!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 10:36

După zece ani în care a dominat fotbalul suedez, Zlatan Ibrahimovici n-a mai fost desemnat jucătorul anului în țara sa.

Cel mai bun fotbalist al anului în Suedia a fost ales de această dată Andreas Granqvist, fundașul central în vârstă de 32 de ani al rușilor de la Krasnodar.

Granqvist a fost unul dintre oamenii care au participat direct la calificarea Suediei la Campionatul Mondial din Rusia, după ce și-a condus providențial apărarea și în "dubla" de la baraj cu Italia unde n-a primit gol. Suedia s-a calificat după victoria de pe teren propriu, scor 1-0.

Zlatan Ibrahimovici a pierdut trofeul pe care l-a câștigat de 11 ori în carieră și de 10 ori în ultimii tot atâția ani pentru că în 2017 a fost mai mult accidentat și nu a putut juca pentru Manchester United și tot în acest an a decis să se retragă de la echipa națională.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează