INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Suspendare drastică pentru Vardy după eliminarea din partida cu Stoke! Antrenorul Ranieri critică decizia

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Cristian StanJURNALISPORT - Publicat duminica, 25 decembrie 2016 15:23

Jucătorul lui Leicester, campioana Angliei, Jamie Vardy (29 ani) a fost suspendat de Federația Engleză (FA) după eliminarea din meciul cu Stoke, scor 2-2, pentru 3 etape.

Decizia a fost una controversată, clubul englez a făcut un apel, dar decizia FA a rămas aceeaşi, stârnind astfel frustrarea antrenorului italian al lui Leicester, Claudio Ranieri:

''Toată lumea din Anglia şi din lume a văzut faza şi toți au spus că nu este fault''. Totodată italianul a declarat fiind dezamăgit de refuzul diminuării pedepsei a golgeterului echipei de anul trecut: ''Am făcut apel pentru că simțeam că avem dreptate şi suntem forte dezamăgiți cu rezultatul deoarece când jucătorii mei greşesc nu contestăm''.

Cum decizia rămâne, Vardy îşi va începe suspendarea de luni, când Leicester îi va înfrunta pe cei de la Everton. Tehnicianul italian nu se va putea baza contra lui Everton nici pe fudaşii Christian Fuchs şi Roberth Huth, ambii fiind suspendați, în timp ce folosirea mijlocaşului Danny Drinkwater este în dubiu după accidentarea de la genunchi.

sursa: express.co.uk

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
titiduru22
titiduru22  •  25 Decembrie 2016, 17:45

La ce intrari criminale vezi in RSR jumatate dinte jucatori ar trebui sa stea pe bara non stop !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează