INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Suspendare-record pentru un fotbalist englez dovedit că a trucat 25 de meciuri!

foto: thelincolnite.co.uk
foto: thelincolnite.co.uk

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 20 aprilie 2018 22:17

Fostul jucător al lui Lincoln City, Bradley Wood, nu va mai putea juca fotbal în următorii 6 ani!

Potrivit unui comunicat publicat de Federația Engleză de Fotbal (FA), deși fotbalistul a negat acuzațiile, Wood a fost suspendat până la 8 martie 2024 după ce a fost găsit vinovat pentru că a influențat desfășurarea a 25 de partide pentru pariuri, pe timpul când evolua la Lincoln City. De asemenea, a fost amendat cu 3725 de lire sterline și a mai fost obligat să plătească încă 1.550 reprezentând cheltuieli de judecată.

"Cazul se bazează pe faptul că Wood a planificat să fie sancționat în timpul jocurilor de fotbal, el spunând aceste informații altor persoane care au plasat pariurile. Câștigurile potențiale, unele nefiind plătite, au ajuns la aproximativ 10000 de lire sterline", se arată în comunicat.

Președintele Lincoln, Liam Scully, s-a arătat surprins și întristat de acuzațiile împotriva fostului său jucător, precizând că echipa lui ia „foarte în serios“ integritatea jucătorilor săi și integritatea fotbalului.

În vârstă de 26 de ani, Bradley Wood evoluează în prezent la formația de ligă a VI-a Alfreton, el venind liber de contract în vara anului trecut de la Lincoln.

sursa: ole.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează