INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Suspendat și concediat » Un jucător dorit de Steaua va sta un an pe tușă pentru că nu și-a plătit impresarul

În Europa, Eboue a jucat la Beveren, Arsenal și Galatasaray
În Europa, Eboue a jucat la Beveren, Arsenal și Galatasaray

Articol de - Publicat vineri, 01 aprilie 2016 00:00

Eboue, ivorianul dorit de Steaua în ianuarie, va sta un an pe tușă fiindcă nu și-a plătit impresarul. Sunderland l-a dat afară.

Emanuel Eboue nu va mai îmbrăca tricoul lui Sunderland. Semnase pe 9 martie cu "pisicile negre", dar fostul club al lui Pantilimon i-a reziliat ieri contractul.

Motivul? Suspendarea pe un an impusă de FIFA fundașului de 32 de ani, pentru refuzul de a-i achita fostului impresar, Sebastien Boisseau, niște restanțe financiare.

Deși sancțiunea i se poate ridica ivorianului dacă plătește, Sunderland n-a vrut să se mai lege la cap cu el, știut fiind istoricul conflictului.

Reclamat de Boisseau încă din 2013, apărătorul dorit de Steaua în ianuarie a refuzat sistematic să vireze banii datorați, deși atât FIFA, cât și TAS i-au dat dreptate agentului.    

79de selecții, 3 goluri, are Eboue în naționala Cote d'Ivoire

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează