INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO U21

Suspiciuni de blat la Cluj! Scandal monstru făcut de italieni: „Biscotto!”

Articol de - Publicat marti, 27 iunie 2023 18:34 / Actualizat marti, 27 iunie 2023 19:53

Italia poate încheia grupa D (găzduită la Cluj) pe locul 3 și dacă învinge Norvegia. Ratează calificarea dacă Elveția bate Franța în celălalt meci la un gol diferență, dar cu cel puțin 3 goluri marcate, 3-2, 4-3 etc. În acest caz, toate trei echipele vor avea 6 puncte, dar Elveția și Franța vor fi avantajate în „triunghi”.

Suspiciuni de blat la Cluj înaintea ultimei etape a grupei D la Euro U21. Italienii se tem că s-ar putea întoarce acasă și dacă înving Norvegia cu orice scor în meciul de mâine de pe „Cluj Arena"! Depind de ce se întâmplă în cealaltă partidă. Dacă va fi „biscotto" între francezi și elvețieni?, s-au întrebat jurnaliștii peninsulari.

GSP are programul complet al noului sezon al SuperLigii » Prima etapă începe cu derby-uri București vs. Craiova: Dinamo - CSU, FCU - FCSB + Când are loc „Derby de România”
PROGRAM
GSP are programul complet al noului sezon al SuperLigii » Prima etapă începe cu derby-uri București vs. Craiova: Dinamo - CSU, FCU - FCSB + Când are loc „Derby de România”

Suspiciuni de blat la Euro 2023 în grupa de la Cluj

Cu o victorie, squadra azzurra face șase puncte. Dar, dacă Elveția bate Franța la un gol, de la 3-2 în sus, pe stadionul lui CFR, toate cele trei echipe vor avea șase puncte, iar Italia va rămâne pe locul 3 în serie. 

Elveția ar câștiga grupa, în timp ce Franța ar termina pe locul 2, iar Italia ar pleca acasă.

Selecționerul Franței, supărat: „Fabulații. Dovada unei imaginații incredibile"

Întrebat de un posibil acord mâine, selecționerul francez s-a aprins la conferință. „E dovada unei imaginații incredibile, e impresionantă creativitatea unora", a comentat malițios Sylvain Ripoll, adăugând: „Fabulații!". „Cocoșii" ar risca mult. Dacă ar pierde cu 0-1 sau 1-2, de exemplu, ei ar fi eliminați!

„Nici nu vrem să ajungem la calcule. Abordăm acest meci la victorie, pentru că dorim să ne păstrăm locul 1. Chiar dacă nu ignorăm alte scenarii, obiectivul este să câștigăm cât mai clar posibil", a mai spus Ripoll.

Franța s-a oprit în semifinale și „sferturi" cu Ripoll selecționer

Antrenorul Franței U21 de șase ani, Ripoll a condus „tineretul" albastru la două turnee finale de Euro. Nu a ajuns până acum în ultimul act.

  • În 2019, a încheiat grupa pe locul 2, după România (0-0 în joc direct), pierzând în semifinale, 1-4 în fața Spaniei.
  • În 2021, a fost tot pe 2 în serie, în urma Danemarcei (0-1 în meci direct), dar s-a înclinat în „sferturi", 1-2 cu Olanda.

Ilie Dumitrescu, după demersul eșaut al lui Becali: „La Gigi e mai simplu, sunt echipe la care e mai greu, pentru că antrenorul decide”

Ce s-a decis în ședința Comitetului Executiv » Burleanu a anunțat măsurile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 Iunie 2023, 21:23
Postat de boxyng10 pe 27 Iunie 2023, 20:12

Nu cred ca Elvețienii au mentalitatea de a face blat.*** *** *** *** ***

Nici danezii și suedezii. Cu toate astea, au pus de-un 2-2 de pomină la Euro 2004, fix scorul care elimina... Italia. Nici nemții și austriecii n-au mentalitate de blatiști, dar au comis-o și ei la CM din 1982, 1-0, exact scorul care le califica ambele echipe, în dauna algerienilor. Nici Anglia și Irlanda de Nord nu s-au sfiit să dea la pace în 1985, pentru a merge amândouă în Mexic 1986, lăsându-ne pe noi acasă. Ca atare, eu aș fi mai reținut în materie de cinste occidentală!

Hagicianul
Hagicianul  •  27 Iunie 2023, 20:31

Adică francezii să termine pe 2 și să cadă intenționat cu spaniolii, favoriții competiției, în sferturi, doar de dragul de a califica Elveția?! :))

boxyng10
boxyng10  •  27 Iunie 2023, 20:12

Nu cred ca Elvețienii au mentalitatea de a face blat.*** *** *** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează