INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EVENIMENT

VIDEO + FOTO Piele de găină! » Henrik Larsson și o sală întreagă în lacrimi în momentul apariției pe scenă a lui Sven-Goran Eriksson, bolnav în stadiu terminal

Sven-Goran Eriksson (75 de ani) a fost primit ca un erou la Gala Sportului din Suedia. Fostul mare antrenor este bolnav de cancer, în stadiu terminal. +16   FOTO
Sven-Goran Eriksson (75 de ani) a fost primit ca un erou la Gala Sportului din Suedia. Fostul mare antrenor este bolnav de cancer, în stadiu terminal.

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2024 20:34 / Actualizat miercuri, 24 ianuarie 2024 21:06

Sven-Goran Eriksson (75 de ani) a fost primit ca un erou la Gala Sportului din Suedia. Fostul mare antrenor este bolnav de cancer, în stadiu terminal.

Friends Arena din Stockholm a găzduit gala în care sportivii suedezi au fost recompensați pentru performanțele din 2023. Cel mai emoționant moment l-a reprezentat apariția pe scenă a legendarului Sven-Goran Eriksson.

VIDEO. Sven-Goran Eriksson, aplaudat la scenă deschisă la Gala Sportului din Suedia: Henrik Larsson, în lacrimi

Însoțit de partenera Yaniseth Alcides și de fiica Lina, fostul selecționer al Angliei a fost aplaudat la scenă deschisă. A parcurs drumul spre microfon pe acordurile „You’ll Never Walk Alone”. Suedezul mărturisea că marele lui regret este că nu a antrenat-o niciodată pe Liverpool.

Lacrimile de admirație ale lui Henrik Larsson au fost elocvente pentru însemnătatea momentului.

+12 FOTO

Sven-Goran a înmânat trofeul „Conducătorul anului” și a ținut un mic discurs, însoțit de urale și finalizat cu șiroaie de lacrimi: „Trebuie să lupt cât de mult pot!”.

Sven-Goran Eriksson: „Mai am un an de trăit”

Sven-Goran Eriksson, fost antrenor la Benfica, AS Roma, Benfica, Lazio și ex-selecționer al Angliei, a dezvăluit la începutul anului că are cancer în fază terminală și că mai are de trăit „un an, în cel mai bun caz puțin mai mult”.

Fostul antrenor a dezvăluit vestea cruntă pe care i-au oferit-o medicii: „Mai am de trăit un an, în cel mai rău caz ceva mai puțin, în cel mai bun caz mai mult. Nu poți fi sigur, așa că mai bine nu mă gândesc la asta. Poți să-ți păcălești creierul, să vezi aspectele pozitive, să nu te lași pradă adversității, să scoți ceva bun din tot ce se întâmplă”.

Sven-Goran Eriksson a ieșit brusc din peisaj la începutul lui 2023. El era angajat ca director sportiv la IF Karlstad, în Suedia, dar problemele de sănătate i-au oprit brusc cariera.

Eriksson: „Voi rămâne fan Liverpool până la moarte"

Eriksson le-a mai dezvăluit englezilor că va muri cu regretul de a nu fi pregătit un nume greu din Premier League. „Întotdeauna mi-am dorit să fiu manager al lui Liverpool și știu că acest lucru nu se va mai întâmpla, dar oricum rămân un fan al «cormoranilor»".

De-a lungul carierei de antrenor, Eriksson a cucerit nu mai puțin de 18 trofee, printre care campionatul și Supercupa Europei cu Lazio, Cupa UEFA cu Goteborg, 3 titluri în Portugalia cu Benfica, unul în țara natală, Suedia, cu Goteborg.

Între 2001 și 2006, el a fost selecționer al Angliei, bilanțul fiind de 39 de victorii, 15 egaluri și 12 înfrângeri în 66 de meciuri.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Radu Drăgușin i-a dat gata pe fanii lui Tottenham » Cu ce a apărut la antrenament, înaintea duelului cu Guardiola: „Prințul din Transilvania”
Tottenham
Radu Drăgușin i-a dat gata pe fanii lui Tottenham » Cu ce a apărut la antrenament, înaintea duelului cu Guardiola: „Prințul din Transilvania”
Marius Șumudică, gafă de proporții în mercato » L-a adus deja accidentat: OUT 3 luni după numai 40 de minute!
TURCIA
Marius Șumudică, gafă de proporții în mercato » L-a adus deja accidentat: OUT 3 luni după numai 40 de minute!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cristian6403
cristian6403  •  25 Ianuarie 2024, 08:39

*Reflecţie, nu reflexie."Puțină reflecţie asupra felului în care ne trăim viața"

1ianuarie
1ianuarie  •  25 Ianuarie 2024, 01:39

Un antrenor uriaș. Din păcate cancerul nu iartă pe nimeni. Unii care cred că sunt ceva cu puțin mărunțiș în buzunar, ar trebui să se gândească la întâlnirea cu moartea: acolo nu mai contează nici contul din bancă nici vrăjeala ieftină, nici orgoliul, acolo suntem egali, adică suntem un viitor nimic. Puțină reflexie asupra felului în care ne trăim viața !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează