INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ANGLIEI / SWANSEA - MANCHESTER CITY 2-3

SWANSEA - MANCHESTER CITY 2-3 // City a fost aproape de o eliminare rușinoasă din Cupa Angliei, dar a fost salvată de geniul lui Sergio Aguero!

Sergio Aguero, în dreapta, felicitat de Pep Guardiola  după meciul Swansea - Manchester City 2-3 // FOTO: Reuters
Sergio Aguero, în dreapta, felicitat de Pep Guardiola după meciul Swansea - Manchester City 2-3 // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 martie 2019 21:29

Manchester City s-a calificat sâmbătă seara cu mari emoții în semifinalele Cupei Angliei, după victoria la limită, 3-2, reușită pe terenul divizionarei secunde Swansea. Trupa lui Guardiola s-a văzut nevoită să revină de la 0-2, misiune îndeplinită cu ajutorul neobositului Sergio Aguero. 

Cu o echipă în care și-au făcut apariția mai multe rezerve, Manchester City a fost „electrocutată” de două ori pe parcursul primei reprize. Grimes a deschis scorul din penalty în minutul 20, iar Celina a majorat avantajul gazdelor în minutul 29.

Se profila o surpriză de proporții pe Liberty Stadium din Swansea, dar intrarea lui Aguero din repriza secundă i-a revitalizat pe jucătorii lui Guardiola.

Argentinianul l-a servit exclenet pe Bernardo Silva, care a înscris în minutul 69 și a dat tonul revenirii.

Aguero a irosit un penalty în mintul 78, dar City a egalat după ce a beneficiat de autogolul lui Nordfeldt la aceeași fază. 

Sergio Aguero a dat lovitura și a adus calificarea în minutul 88 după ce Bernardo Silva i-a întors serviciul și i-a pasat excelent.

Tabloul sferturilor

Swansea - Manchester City 2-3
Watford - Crystal Palace 2-1
Wolverhampton - Manchester United
Milwall - Brighton

Vezi și: FOTO + VIDEO Ca David Beckham în 2002 :D » Cum a apărut Marius Șumudică azi în România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1086869841329545
Razvan Banciu  •  17 Martie 2019, 10:20

bă, voi consumați? un penalti care n-a fost, încununat de-un autogol stupid și-un gol din ofsaid și voi îi ridicați osanale lui barbă-cot: "I'm sorry it was offside. I don't understand why VAR is not used in this competition at this stage. Hopefully next season this won't happen," Guardiola told BBC Sport. "The penalty was really lucky but you need it, especially when you're in four competitions."

ray51
ray51  •  17 Martie 2019, 09:19

Nu mai credeam ca e posibil cunoscand ce spectacol facusera cu cateva zile in urma. II vedeam eliminati prin dorinta proprie de a se termina odata meciul. Insa, un Aguero de zile mari a rezolvat problema.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close