INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Talisman anticriză! » Un fan de 9 ani a ajuns star la Inter

Fillipo, alături de Javier Zanetti.
Fillipo, alături de Javier Zanetti.

Articol de - Publicat luni, 20 februarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 19 februarie 2012 22:47

Mesajul puştiului la jocul cu Bologna (0-3) a impresionat trupa lui Chivu. Filippo a primit un tricou cu autograful căpitanului Zanetti.

Salvarea lui Chivu şi a colegilor de la Inter pentru a ieşi din criză poate fi un copil de 9 ani! Ce n-a putut antrenorul Ranieri a reuşit Filippo. Tînărul fan a impresionat într-atît cu mesajul afişat vineri seara, la meciul cu Bologna (0-3), încît ieri a fost invitat în cantonamentul "nerazzurrilor".

Puştiul a asistat la antrenamentul de dimineaţă, a dat mîna cu Ranieri, s-a pozat cu căpitanul Zanetti (foto), cu care a făcut schimb de tricouri, primind o minge cu autografele favoriţilor săi.

"Puteţi să cîştigaţi? Altfel o să fiu bătaia de joc a colegilor la şcoală" e bannerul gîndit de copil, împreună cu tatăl său. "Sînt în clasa a patra şi joc atacant. Ideea mi-a venit cînd am văzut că Inter tot pierde. Dar decît să schimb echipa mai bine mă mut cu şcoala. Cînd am luat «Tripla» am fost eu cel care rîdeam de ei. Acum pot merge cu capul sus", a mărturisit noul star interist.

3 eşecuri la rînd şi 291 de minute fără gol marcat are Inter în campionat, după 0-4 cu Roma, 0-2 cu Novara şi 0-3 cu Bologna

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează