CAMPIONATE  ·  EURO 2020

ȚARA GALILOR // Gareth Bale are interzis la golf în cantonamentul de la EURO 2020

Articol de — Luni, 02 Decembrie 2019, 18:59

Șefii federației din Țara Galilor vor să-și protejeze vedeta, pe Gareth Bale.

Golful este marea sa pasiune. După calificarea cu Ungaria (2-0, a sărbătorit cu un steag galez pe care scria: "Wales, golf, Real. În această ordine".

Gareth Bale nu se va putea relaxa pe perioada CE 2020 mergând la golf. Federația galeză i-a interzis atacantului lui Real Madrid să practice acest sport în cantonamentul de la turneul final.

"Nu putem permite jucătorilor noștri să își pună în pericol sănătatea și condiția fizică jucând golf. Selecționerul Giggs știe clar că naționala trebuie să fie concentrată doar la fotbal. Sigur că nu se vor pregăti toată ziua, însă vom ține cont de toate detaliile", anunță președintele Jonathan Ford.

Marca, răspuns dur pentru Gareth Bale după gestul sfidător al galezului » Copertă-eveniment astăzi: „Lipsă de respect. Greșeală. Ingratitudine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Antonia e în top 10 cele mai frumoase femei din lume. Ce a putut sa spună Codin Maticiuc despre ea i-a lăsat mască pe toți

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1