INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MIAMI

Gonzalo Higuain, pregătit să se retragă din fotbal » Anunțul făcut de tatăl argentinianului

Gonzalo Higuain/ foto: Imago
Gonzalo Higuain/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 05 aprilie 2022 20:10 / Actualizat marti, 05 aprilie 2022 20:21

Gonzalo Higuain (34 de ani), fostul fotbalist de la Real Madrid și Juventus, în prezent legitimat la Inter Miami, echipa patronată de David Beckham, s-a putea retrage din fotbal la finalul anului.

Anunțul a fost făcut de tatăl lui Gonzalo, Jorge, pentru argentinienii de la tntsports.com. „Pipita” își termină contractul cu americanii de la Inter Miami la finalul actualului sezon de MLS.

Vestea momentului: „Abramovich a cumpărat un alt club”
ANUNȚ
Vestea momentului: „Abramovich a cumpărat un alt club”

Gonzalo Higuain ar vrea să se retragă din fotbal

„Nu-l văd revenind în Argentina. Din ce mi-a spus el, se va retrage din fotbal la sfârșitul acestui an. Își termină contractul anul acesta și se retrage din acest sport. Mi-ar plăcea ca el să rămână implicat în fotbal după ce va termin de jucat. 

Este un băiat care știe multe, a fost în diverse locuri, are toate atuurile pentru a reuși. Pentru mine, ar fi păcat să nu rămână în fotbal”, a declarat tatăl lui Gonzalo Higuain, potrivit sursei menționate.

Unul dintre motivele pentru care atacantul nu ar dori să mai continue în fotbal ar fi criticile constante primite pe rețele de socializare: „Familia a fost mereu alături de el pentru a-l susține. I-am explicat că nu trbuie să își facă probleme din cauza celor care îl critică. Este un tip super respectat în Europa, oriunde se duce. Realitatea nu este social media”, a mai spus tatăl lui „Pipita”.

Fostul vicecampion mondial cu naționala „albicelestă” joacă în campionatul nord-american din 2020, când echipa lui Beckham îl transfera de la Juventus. Higuain a marcat 15 goluri în cele 3 sezoane petrecute în MLS.

2 milioane de euroeste cota lui Higuain, potrivit transfermarkt.com. În 2016, Juventus îl cumpăra de la Napoli în schimbul a 90 de milioane de euro

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

E gata: Bale a luat decizia finală în privința viitorului său! Anunțul făcut de impresar

Paul Pogba, hotărăt să plece de la United » La ce echipă de top ar putea ajunge francezul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează