INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Tatăl lui Neymar a făcut anunțul » Starul brazilian s-a decis și a început negocierile cu PSG

Articol de GSP - Publicat luni, 25 martie 2019 20:26

Tatăl lui Neymar a vorbit despre situația fiului său la PSG și a dezvăluit, pentru prima dată, că atacantul brazilian are de gând să rămână în continuare la PSG.

„Este foarte puțin probabil să plece de la PSG! Numele său este întotdeauna pe buzele tuturor când se apropie o perioadă de transferuri. Dar asta se întâmplă de când avea 17 ani și cu toate acestea el s-a transferat doar de două ori în cariera sa.

Două transferuri și 10 ani de speculații! Are încă 3 ani de contract cu PSG și suntem în discuții pentru prelungire", a spus Neymar Sr., care este și agentul fotbalistului, pentru UOL Esporte.

Luna trecută, presa spaniolă a evocat posibilitatea unei reveniri a brazilianului în La Liga, la FC Barcelona, o altă variantă fiind Real Madrid.

Neymar (27 de ani) este cel mai scump fotbalist al lumii, după ce în anul 2017 a fost cumpărat de PSG de la Barcelona în schimbului sumei de 222 de milioane de euro.

30de goluri a marcat Neymar pentru PSG în cele 32 de meciuri jucate în actualul sezon

Citește și:

 Napoli și-a pierdut răbdarea » Vlad Chiricheș a fost pus pe lista de transferuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează