INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DRAMA LUI OBI MIKEL

Tatăl lui Obi Mikel, eliberat de răpitori!

Tatăl lui Obi Mikel, eliberat de răpitori!
Tatăl lui Obi Mikel, eliberat de răpitori!

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 22 august 2011 22:34

Tatăl jucătorului nigerian John Obi Mikel ( Chelsea), răpit într-un oraş din Nigeria la 12 august, a fost eliberat, a anunţat, luni, poliţia locală, citată de AFP.

"Michael Obi a fost eliberat şi şase suspecţi, cinci bărbaţi şi o femeie, au fost arestaţi", a declarat Ibrahim Idris, responsabil al poliţiai din statul Kano, într-o conferinţă de presă la care asista şi victima.

"După cum puteţi vedea, Obi este aici. Pare obosit", a spus Idris, conform Mediafax.

Idris a explicat că poliţia a reuşit să-l elibereze după ce a "primit un indiciu în privinţa locului" unde era deţinut tatăl mijlocaşului.
Michael Obi, care era lovit la nas, a declarat că a fost maltratat de răpitorii care voiau o răscumpărare de 45.000 de euro.

Tatăl jucătorului nigerian al echipei Chelsea Londra John Obi Mikel, Michael, a fost răpit, în 12 august, în oraşul Jos. Fotbalistul lui Chelsea a aflat despre această situaţie cu puţin timp înaintea meciului din campionat cu Stoke City, dar a decis să joace "ca să nu-şi dezamăgească echipa şi familia".

Situaţia nu este total necunoscută fotbaliştilor nigerieni. În iulie 2008, fratele lui Joseph Jobo, fundaşul lui Everton, a fost răpit în timp ce se întorcea de la locul de muncă. A fost eliberat după 10 zile de captivitate, după ce familia a plătit răscumpărarea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează